Friday, May 25, 2012

lagi filem buat saya menangis

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 7:40 PM
salam & hai,

siang tadi ida ada layan cerita tajuk "berlari ke langit" . dah lama dengar tajuk cerita ni, tapi tak pernah tengok dari mule sampai habis. pelakun die pon boleh tahan, ade rosyam nor, fasha sandha, siti elizad.
ade 2 kisah cinta.. satu pada kekasih, satu lagi antara adik beradik.. ada babak-babak yang touching.. ida pon sampai nangis..huhu .
satu babak masa kat kenduri kawin .. bayangkan orang yang kita sayang sangat, tak dapat jadi milik kita. sobss..

 [fasha watak sebagai cikgu]

[tak suke orang gile ni.. sebab die la iman mati]


lagi satu babak masa adik die mati..itu memang sedih gile.. dalam cerita ni jugak die tunjuk adik rosyam nor ni nama watak die iman, minat sangat kat siti sarah.. hehe.. cerita ni tahun 2004, time tu name siti sarah tengah top agaknya.
 

ade teringat ade sorang ni pernah cakap.. "bodo nye orang kita, tengok cerita hindustan pon menangis" hello! kalau menangis tu sebab kita ade hati dan perasaan. cerita tu sedih, sebab tu la kite menangis..kadang tu cerita yang dipaparkan kat tv ade relate dengan diri kita.. tak kisah la cerita hindustan ke, cina ke, tamil ke.. janji tengok tv, sembahyang tak tinggal..kalau lagha tu lain la kan? eleh macam la anak bini die tak layan cerita kat tv langsung.. opsss terlebih sudah!

p/s : tak suka orang yang tahu cari salah orang lain semata.



0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea