Wednesday, May 30, 2012

jangan ganggu pacar alif aziz

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 7:00 AM
salam & hai,

ada satu lagu baru yang comel. suke jugak dengar..sebab dalam sehari mau 2-3kali ada kat radio.. lagu alif aziz ..lirik die ade liking-liking..poking-poking...nak jugak ada kene mengena ngan mukabuku kan? trend kot. huhu..tajuk lagu dia jangan ganggu pacar ku... pastu apa yang bermain di minda..terus teringat mereka berdua ni (rujuk gambar) haha..layann~


kalau nak download boleh gi kat link 4shared SINI . atau pon google saja..

LIRIK:


Memindai laman Facebook mu
Kadang buat ku cemburu
Baru saja engkau update
Ramai lelaki berkomen
Tak sedikit yang merayu

Tapi ku percaya kamu
Kau juga yakinkan aku
Tetap saja aku ingin bicara

Chorus
Berhentilah rayu pacarku
Bawa pergi pesonamu
Takkan cukup kata-kata manismu
Gambar-gambar seksimu
Tagging-tagging flirting-flirting baginya

Berhentilah ganggu pacarku
Jangan pernah main hati
Takkan cukup email-email indahmu
Status-status palsumu
Liking-liking poking-poking baginya

Bukan hanya itu
Kerna ku tahu
Dia hanya cinta caraku mencintainya

Ulang chorus 2x

Berhentilah ganggu pacarku
Jangan pernah main hati
Takkan cukup email-email indahmu
Status-status palsumu
Liking-liking poking-poking baginya


0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea