Sunday, May 27, 2012

lelaki saiko (part2)

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 5:00 PM
salam & hai,

ni scheduled post. sebenarnya ida taip entri ni right after ida taip previous entri yang part 1 punye. ida saja lambat post sikit sebab nak bagi laluan kat part 1 dulu. hehe.

kalau perasan, entry ida yang lepas ida ade cerita post tajuk "saya suke tomboy"..kalau sapa yang tak baca entri penuh, mesti die ingat ida buat entri yang bukan-bukan.. yang menghalalkan hubungan sejenis dan bla bla bla..





helo bang, kalau nak komen, baca sampai habis dulu tau.. biasa la, blogger kalau nak naikkan traffik, die akan taruk tajuk yang boleh nampak highlight sikit.. baru orang teringin nak baca. kalau nak selamat ida boleh je guna tajuk "saya tengok cerita aku bukan tomboy" tapi tak best la kan? itu tajuk biasa.

lain kali jangan suke hentam orang je tau... selidik dulu... kalau nak komen boleh, tapi at least awak baca dulu semua, pastu boleh la tinggal kan komen yang membina ....kalau awak pon malas baca, hanya tengok pada tajuk saja, pastu nak buat kesimpulan sendiri, awak patot malu pada diri sendiri tau.... isk isk....peace ya!


5 KATA KAU:

incik hijau said... [Reply]

sabo2...

incik hijau said... [Reply]

sabo2...

millerJ said... [Reply]

Yeap. apa2 pun baca dulu sampai habis.. tak baik terus komen, tanpa selidik cerita betul2.. sabar ida ya :)

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

die nak berkenalan dengan ida kot...saje bagi signal camtu...ehek..

Sey-jii Ha-fiz said... [Reply]

pesen malas baca tapi comment seolah-olah tahu segala memang layak nak kena tendang. ignorant and arrogant people is everywhere in malaysia. what to do. 3rd world brain.

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea