Tuesday, May 15, 2012

Interview dan tolak tawaran

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:01 AM
Salam & Hai ,

Hm.. esok pagi Ida ade interview kat petaling jaya. Untuk jawatan tele-collector. Ida sebelum ni takde pengalaman kerja mintak hutang ni. Tapi rasa nya tak salah kalau mencuba. Lagipon dekat ngan umah. Naik LRT Putra 2 stesen saje, stop kat asia jaya. Wish me luck ok?? Dah penat la.. tanam anggur selama lebih kurang 16 hari. hehehee.. best memang la best... time orang gi keje kite tido, tapi yang tak best nye, tak boleh nak kuar shoping suke hati sebab nak kene bajet duit. 
Termasuk esok dah banyak jugak la interview yang Ida pegi. Ade 2 keje yang ida dah dapat, tapi terpakse tolak. Yang first tu, keje sales.. jual-jual barang jumpe orang.. tak nak la!! Da la takde basic gaji, just depend on barang yang kita berjaya jual... Yang second ni plak, keje kat exxonmobil. Company memang besar, terbaik.. tapi terpakse tolak jugak sebab shif die abes kul 12 malam..macam mana nak balik, sebab ida naik public transport. hurm..
Takpela.. ade rezeki kat tempat lain mungkin.. InsyaAllah. :)



0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea