Wednesday, May 26, 2010

sangat melampau.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 3:17 AM 3 KATA KAU
salam.

sedih sangat bile tengok agama kite diperlekehkan...Nabi Muhammad kite dipermain-mainkan..tak sampai hati nak paste gambar-gambar tu kat blog ida ni...korang gi la tengok sendiri kat website ini. http://muhammadture.com

Sunday, May 23, 2010

AF8 ternyata milik shahir

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:59 AM 3 KATA KAU

salam.
tahniah untuk shahir sebab jadi juara af musim ke 8.. memang tak disangkal lagi..ida sangat hepi..ekekekeke...tahun ni tak de abeskan kredit untuk afundi sape-sape.. ;)

Wednesday, May 19, 2010

h i l a n g

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 10:10 PM 2 KATA KAU
salam.

being away from blogging for a while....
be back later.
miss you all.

Wednesday, May 12, 2010

what a lovely dinner.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:00 PM 4 KATA KAU
salam.
wahhh blog sape ni? macam dah bersawang je... hahahha =D sorry la...ida lame tak update...*eh ade orang kesah ke??* kuikuii... bukan tak de ape nak share, tapi mood nak menaip dan bercerita tu tibe-tibe je off....tapi malam ini, saat ini, tibe-tibe mood tu ter 'on' balik....kehkeh..sebab nye?? baru balik dating~~! weksss =D suke tauu....

malam ni, mr. MJ datang....bawak ida dinner...actually kan, petang tadi, die ade msg ida tanye " baby, kat shah alam kat mane ade secret recipe?" mase tu , ida dah perasan dah, die nak bawak ida makan secret recipe ke malam ni? wah sonoknye.... ida pon reply la "kat sacc mall ade" then, memang betol lah die bawak gi makan kat secret recipe...sebetol-betol nye, ini first time ida makan makanan lain kat secret recipe selain kek. tadi ida order spagetti meatball...yummy...meatball die memang sedap~~ mr.MJ makan ape ek? grilled chicken mushroom kot...eheeee~~

arini tak snap pix....sebab leka berbual...uiceyy~~ biasenye snap pix bile ade banyak masa terbuang je....atau nak hilangkan bosan...jadi nye, yang ade hanye lah gambar kek....kek ni pon ida makan kat bilik....die plak makan kat umah die....huu~




ni pon kire macam celebrate kitorang punye monthsary yang ke 6 la.....hehehe....thx abg banje baby mam mahal-mahal...ade kat rm70 die abes tadi...feww~~ baby sayang abg sangat la.... ;)



Wednesday, May 5, 2010

kali pertama ke kyros kebab

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:11 AM 3 KATA KAU
salam.

hari ni....ida kuar jalan sorang-sorang.....actually sebab ade barang penting yang ida nak kene beli...barang tu bukan takde jual kat koop kolej ni, tapi mahal....dan jenama yang ida pakai, tak de jual...so kene jugak kuar....ida pegi pkns je....eh bukan...pkns, sacc mall dan pas.. haha...segitiga bermuda! =P bukan ape, dah alang-alang kuar, round la sume tige-tige tempat tu....takde la bazir sangat duit tambang bas =p kan kan? hahhaa...

mule-mule ida pegi pas dulu....sebab rase teringin lak nak karok....maklum la...da lame tak pektis..huhu~ layan 5 lagu je....lagi pon sorang-sorang...so cam boring la kan? emm... abg kat kaunter tu bole lak nak try usya ida....tanye-tanye name lak...bile ida tak jawap, die kate ida sombong..cehhs~~ patotnye ida jawap... name saye siti.... haha..ida tak tau la, kalau ade orang laki yang gatai tanye name, ida suke tipu ngan name siti.... ngee~tapi tadi ida tak jawap....ida wat bodow jeee

lepas abes karok, ida jalan-jalan kat sacc mall jup...alamak hujan lak....nasib dah bawak payung siap-siap... ;) lepas tu, pegi pkns la...cari makan.... semalam ida teringin + mengidam sangat nak makan fries....ape-ape pon takpe...janji fries....sebab tak penah singgah rase makan kat kyros kebab, so tadi ida makan kat situ...ini first time ok....

inilah kyros kebab tu....kite kene order kat kaunter dan bayar kat situ dulu.....pastu kite kene duduk and tunggu die panggil kite....tak de main anta kat meje tau....kite kene amik sendiri makanan yang dah siap tu....


banyak jenis-jenis kebab la....nampak lazat jugak...harge pon bole tahan la.... ;)

eh-eh.....muke orang tengah tunggu makanan...ehee~~ arini ida jadi pink panther =p


tadaaa~~ ini lah die....ida beli set chicken chop.....set die memang sekali ngan fries + spagethi + coke...harge die... rm 11.90.... berbaloi kan?? rase die....bole la..sedap jugak....kenyang laaa :D banyak kan saye makan?? tringin fries je....dapat nye lebih dari itu...hahaha....rezeki...abah baru masukkan duit....lepas ni dah kene berjimat semule... :D ok la...mau stop dlu...nak sambung ym ngn mr. MJ....bye..

p/s : mase tengah makan kan...ade pakcik tu dok pandang ida...padahal bini die ade dok kat depan die...uiksss...ntah pape....

Monday, May 3, 2010

iron man2

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 3:48 AM 1 KATA KAU
salam.
hari ni ida pegi dating. jangan jeles ye.. ;) ala...pegi JJ bukit raja je....nak tengok iron man 2.....*ida tak la minat sangat cite-cite cmtu....tapi sebab iron man yang dlu ida tengok, so sambung die ni nak la jugak tengok..kn kn*

memandangkan cite ni baru kuar...tengah hot lagi..haruslah tiket banyak full....so, kene la lepak lame nak tunggu kul 6.30 tuh... sempat la makan-makan dulu.....dating kali ni, sume ditanggung bersih oleh mr.MJ .. sekalung terima kasih ye sayang..ekekek~~ *terima kasih daun keladi..lalala* kite makan kat foodcourt je....tak selera lak nak makan fastfood....makan nasi pon tak lalu....so ida makan mee goreng ayam je... nasib la ia nye sedap ;) mr. MJ lak makan nasi clayport...die pon cakap sedap.. ;) minum abc soursop...ngan jus apple..yummy~kami makan sampai licin...lagipon, tak baik membazir..lalalaa~~ *entry ni ida taip kul 4 pagi...arini ida juz makan mee je tau..lapa ok *


ni gambar mase tunggu nak masuk panggung....kul 6 kitorang dah terpacak kat luar tu...so sempat la amik pix dulu kn.... maaf ye, pix tuan blog lebey sikit dari pix sang kekasih.. hahaha =p

ni ha tiket nye... rase cam dah lame tak amik gamba tiket =p
kejam kan?? muke saye nampak cikit je...?? huhu~~ ini abg yang snap kan? =p unsur sabotaj!
ha...ni baru nampak saye...lalalala~~
eh..eh...ok fine....die cakap, die nak tengok cite yang kat belakang tu.... "the last airbender" tapi lum kuar agi...nak posing kat ironman...ramai lak orang...huhu~
tadi kan, kitorang buat keje jahat....opsss, bukan wat jahat yang tu la! aip! ape ni pikir bukan-bukan haha :)) kitorang seludup makanan masuk wayang...ekeke...ala....cheezel je pon....kat luar rm1.80...kalau beli kat wayang tu kan mahal cket...air twister pon seludup...ehee..ngan kinder bueno....*thanks banje baby..ngidam la kinder bueno* ;) ok la..nak sambung buat keje....nanti story lagi...
errk, review iron man? gi tengok sendiri ok? ida suke time die lawan-lawan..memang best! tapi bile tak lawan, ngantok la jugak...nasib tak terlene tadi...haha...


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea