Wednesday, May 12, 2010

what a lovely dinner.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:00 PM
salam.
wahhh blog sape ni? macam dah bersawang je... hahahha =D sorry la...ida lame tak update...*eh ade orang kesah ke??* kuikuii... bukan tak de ape nak share, tapi mood nak menaip dan bercerita tu tibe-tibe je off....tapi malam ini, saat ini, tibe-tibe mood tu ter 'on' balik....kehkeh..sebab nye?? baru balik dating~~! weksss =D suke tauu....

malam ni, mr. MJ datang....bawak ida dinner...actually kan, petang tadi, die ade msg ida tanye " baby, kat shah alam kat mane ade secret recipe?" mase tu , ida dah perasan dah, die nak bawak ida makan secret recipe ke malam ni? wah sonoknye.... ida pon reply la "kat sacc mall ade" then, memang betol lah die bawak gi makan kat secret recipe...sebetol-betol nye, ini first time ida makan makanan lain kat secret recipe selain kek. tadi ida order spagetti meatball...yummy...meatball die memang sedap~~ mr.MJ makan ape ek? grilled chicken mushroom kot...eheeee~~

arini tak snap pix....sebab leka berbual...uiceyy~~ biasenye snap pix bile ade banyak masa terbuang je....atau nak hilangkan bosan...jadi nye, yang ade hanye lah gambar kek....kek ni pon ida makan kat bilik....die plak makan kat umah die....huu~




ni pon kire macam celebrate kitorang punye monthsary yang ke 6 la.....hehehe....thx abg banje baby mam mahal-mahal...ade kat rm70 die abes tadi...feww~~ baby sayang abg sangat la.... ;)



4 KATA KAU:

butterfly said... [Reply]

i x pernah celebrate anniversary..

sobss..

sobsss..:(

sedapnye kek tuh..

share2 laa..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... [Reply]

.eii makan je kejenye!

noor afzan said... [Reply]

nak kek juga..
satu ida..

Mawar_berduri said... [Reply]

alaaaaaaaaa...
sedapnya ..terliur la...huhuhu

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea