Thursday, April 29, 2010

still counting to the next step.....

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:37 PM 2 KATA KAU

salam.
seperti biase, kalau tibe-tibe ade entri tu, maknenye ida dah bosan sangat la tu...jari ni rase gatal je nak menaip sesuatu...sihat ke kawan-kawan? ramai yang tengah exam ek?? ke ramai yang dah merdeka? huhu... ;)

ouh ye, pix atas tu? cantek ke tak?? keh2....mesti la ida yang lukis *dan edit tambah border* mase lepas mandi siang tadi...ida nampak ade testpad ngan pencil atas katil...so...ida pon amik, and let my finger draw something...uiceyy~ geli je....tp ni ikhlas dari hati tau =p ida dah mms kt mr. MJ....bgtau kat die, ida nak upload kat fb....bile die cakap ok, ida pon upload la....*eleh kalau die cakap tak ok, nak upload jugak weksss* hahahha~!

kat fb, ade banyak gile page yang bukan-bukan...opsss ntah la....macam-macam page....i hate bende tu, i hate bende ni....*ida pon suke gak join hehe...saje-saje* tapi ida tersentap tengok ade page ni...creator die bukan malaysian la.....page die pasal i hate gf yang suruh bf die bawak handbag mase jalan-jalan....something cmtu la.....ok....kalau gf tu yang SURUH, memang la nampak macam queen control or whatever la kan?? nampak tak best la...tapi, macam mane pulak...kalau bf die yang willing nak bawak kan?? yang sampai berebut-rebut...sampai gaduh-gaduh nak jugak bawak kan beg si awex die...ha .... kalau kes cmtu cmne?? huhuu~~ its happen to me actually... mr.MJ suke bawak ida punye beg...sangat suke ok! tak kisah la ida bawak beg pattern ape pon... ;) kadang-kadang ida lak rase malu bile orang sekeliling pandang...uhuuu~~ ida kan... bagi die bawak beg ida kejup je, then ida mintak balik my bag hahhaha~~ =p tapi, bile pikir-pikir balik, kalau kite asyik nak dengar/pikir ape orang cakap, sampai bile-bile pon kite tak kan move...means...jangan la pikir sangat ape orang nak cakap...janji kite tau ape kite buat tu tak salah, dan tak susah kan sesape...juz go on... kan? ;)

ok la....nak stop dulu...eheheee....lain kali ida bebel lagi ek... =) sayang korang....opsss, jup-jup nak share 1 blog ni ngan korang...actually ida lukis gambar kat atas tu pon, sebab dah terikut ngan adeq sorang ni...die suke sangat lukis-lukis and edit-edit gamba pastu upload....and i juz love the words..ida tak reti nak create ayat sendiri....tapi adeq ni banyak je idea die...terjah la blog die ni ok? mellyanasara. lov u eya.. ehe :D



Wednesday, April 28, 2010

Pemenang Anugerah PPMH - Media Hiburan

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 6:00 AM 0 KATA KAU

salam.

rase macam dah lame pulak tak bergosip...tadi mase ida google cari lagu baru untuk di muaturun, tibe-tibe terjumpe lak satu website hiburan tu.....die ade listkan :

Senarai Pemenang Anugerah PPMH Ulangtahun Ke 25 Media Hiburan

sini....ida share ngan korang...yang mane minat nak tau...kot-kot la artis kegemaran korang ade menang..huhu~

  1. Artis Lelaki Paling Bergaya – Anuar Zain
  2. Artis Wanita Paling Bergaya – Erra Fazira
  3. Artis Lelaki Berkulit Cantik – Dafi
  4. Artis Wanita Berkulit Cantik – Siti Nurhaliza
  5. Artis Lelaki Mata Mengancam – Dr Fadzley
  6. Artis Wanita Mata Mengancam – Rozita Che Wan
  7. Artis Lelaki Hidung Memukau – Jimmy Shanley
  8. Artis Wanita Hidung Memukau – Rita Rudaini
  9. Artis Lelaki Gigi Tercantik – Diddy AF
  10. Artis Wanita Gigi Tercantik – Lydia Ibtisam
  11. Artis Lelaki Bibir Seksi – Norman Hakim
  12. Artis Wanita Bibir Seksi – Linda Onn
  13. Artis Lelaki Rambut Menawan – Anuar Zain
  14. Artis Wanita Rambut Menawan – Fouziah Gous
  15. Artis Kacak – Kamal Adli
  16. Artis Jelita – Diana Danielle
  17. Pesona Artis Baru – Scha Al Yahya
  18. Artis Lelaki Paling Sensasi – Azwan Hj Ali
  19. Artis Wanita Paling Sensasi – Abby Abadi

* Anugarah Khas Media Hiburan – Dato’ Siti Nurhaliza
* Anugerah Penghargaan Istimewa Media Hiburan – Ramlah Ram (Sempena 25 tahun penglibatan dalam industri seni)

----------------------------------------------

tahniah la buat semua pemenang....heeee :D

credit to : here... klik untuk tengok gambar-gambar hot sekitar majlis tu.. ;)


hadiah.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:30 AM 0 KATA KAU
salam.

bace tak, bace tak?? sesi bungkus adiah untuk Ida Kamal..... yeyyy....tak sabar tunggu adiah kontes dari kak izah...ekekekeke~~ :D


Saturday, April 24, 2010

kenape????

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 5:59 PM 5 KATA KAU
salam.

ade sesape boleh bagitau tak....nape mylook.com dah tak boleh bukak ni? alahai...
bukan sehari, tapi dah berhari-hari tak boleh bukak...

Friday, April 23, 2010

simpan rahsia..syuhhh~~

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:04 AM 3 KATA KAU


salam.

ape khabar kawan-kawan? ida sekarang dah jarang update....tak de ape sangat yang nak diceritakan...huhu~~kind of boring...tibe-tibe malam ni tergerak lak jari nak menaip sesuatu... :)
tadi ida ade post status kat facebook yang berbunyi :

" Ida Kamal : apabila seseorang tu bgtau kite RAHSIA, tu makne nye die percaye kat kite...so pliss keep it as SECRET....sekali orang tak pecaye kat kite, selame nye die takkan pecaye lagi dah... :) "

setuju tak? bukan ape, kadang-kadang tu....kite ni memang la tahu sesuatu rahsia, ade orang suruh kite rahsiakan, tapi mulot kite ni macam naaaakkkkkk je bagitau orang lain.....pernah tak jadi kat korang?? orang cakap macam mulot ni gatal je nak cakap jugak.....isk2...tak baik tau...seboleh-boleh nye simpan lah rahsia tu sebaik mungkin...seperti yang diamanahkan.... :) once orang dah tak percaye kat kite, susah nak dapat balik kepercayaan itu....biar pecah di perut, jangan pecah di mulot...kehkehkeh~~ ida pon ingat kan diri sendiri ni, supaya tak jadi mulot kepoh..huhu...

p/s : your secret is safe with me <-- dialog citer kami the movie. ;)

credit
pix



Tuesday, April 20, 2010

merah silver

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 8:48 PM 4 KATA KAU
salam.

hayati dulu msg antara ida ngan pae ni:

pae : weh , aku rase aku nak pakai baju merah aku yang lame je la...better aku simpan baju baru tu buat raya...aku kan dah tak de baju raya...

ida : ko dah amik ke baju tu? ok tak?

pae : dah lame dah, baju ok...aku rase cam tak ramai je ikot tema..yang ade pon kaler merah je..so, alang-alang baik aku pakai baju aku je, baju tu simpan untuk raya, btol tak? huhu..

ida : penat je aku cari macam nak mati ngan bf aku aritu.

pae : hm, tak pe la. aku pakai.

-----------------

hahahhahaa.....ida bukan nak buat ayat touching kat adeq sendiri....tapi seyes, ida macam nak mati cari baju tema die tu ngan mr. MJ....rase nye 1 jalan tar dah kenal kitorang....dok pusing-pusing cari kain ela color merah+silver....sebab pae nak pakai baju ikot tema majlis penganugerahan SPM die....susah gile nak dapat merah+silver yang terbaik.....banyak nye corak abstark yang huduh...kehkehkeh~~ kaw tak pakai baju tu memang kaw nak kene ngan aku dik oii sabar je la~~ :D



Monday, April 19, 2010

kenduri khatam quran

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 8:41 AM 2 KATA KAU
salam.

ida nk update sikit pasal ida ngan mr. MJ pergi kenduri....
hari ahad 18 april...opsss bukan kenduri kahwen la....tapi kenduri majlis khatam quran adik + doa selamat sempena menyambut besday anak buah sorang kawan ni....kawan mr. MJ , sekarang da jadi kawan ida jugak...tapi sebab die lagi senior, so kitorang panggil die kande. hahahha :)

thx kande sebab jemput ida ngan abg...bab makan free ni mane boleh tolak....seawal subuh ida dah iron baju tau.....dalam kul 12 lebey mr. MJ sampai kolej ida.....bawak gi umah kande kat ara damansara.... lepak-lepak borak sambil tunggu time je nak makan...uhuu~

tapi makanan mantap dan lazat la.....kande cakap bukan catering tapi dorang masak sendiri....tak kisah la, janji sedap....ade nasi minyak...ade ayam merah...ade kurma...ade ikan masak taucu *tak reti eja* hahahha.....ida tak snap gambar....tapi ni ade gambar yang kande candid...pastu die tagged kat facebook....ampeh tol la kan?? tak sempat nak posing cumel-cumel..hahha....*ingat kan die main-main je cakap nanti nak tagged, tengok-tengok die tagged betol2..sabo je la*



p/s : lain kali jemput lagi..pliss~




kutuk arwah

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:19 AM 4 KATA KAU
salam.

nape la sekarang ni, kematian orang lain, boleh buat jadi bahan lak...nak mengutuk si arwah...tak baik ok? hari tu kes al-fcuk din beramboi....tadi plak, ida nampak kat facebook hamba Allah ni, kawan die komen tentang status arwah achik spin...budak tu cakap macam ni la lebey kurang "bagus la die mati...aku tak suke die" <-- ade ke patot??
nauzubillah....banyak-banyak la mengucap ye....jangan la main taip suke hati je....

p/s : dunia facebook makin banyak kontroversi.


Saturday, April 17, 2010

pemergian achik spin

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:05 PM 2 KATA KAU


salam.
ape cerita hari sabtu anda? ade yang pergi tengok movie? ade yang pergi dating? ade yang duduk rumah je?

hari ni, ida jumpe ngan mr. MJ....kitorang pegi lepak makan sambil borak-borak gosip....sedapnye minum jus epal... =p~ dah kul 8 camtu, balik uitm....hari sabtu biase la, konsert mingguan af...ida biase nye lepak kat DC je....tv kat kolej ade astro, tapi yang pelik nye channel astro ria 104 selalu tak dapat tengok...tak tau la ape problem ntah....so, kene la tengok af kat cafe....uhukk~

sebelum af start, layan berite la dulu....terkejut dengan berita pemergian achik vokalis kumpulan spin...meninggal sebab kemalangan....al-fatihah buat arwah....*lagu-lagu tangkap jiwang kumpulan spin ni best jugak*

tengok af malam ni not bad la.....yang ida nantikan adira ngan shahir je....malam ni due-due bagi persembahan yang memuaskan....shahir dapat lagu ziana zain - anggapanmu tuuuu~~ tapi die buat versi roxx la....nice one! adira pulak nyanyi lagu sri mersing....esok tak tau la, giliran sape pulak yang kene angkat beg meninggalkan af....

p/s : datang dan pergi.



anugerah blog mesra mata

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:01 AM 2 KATA KAU

salam.

ini ade award tertunda...sorry lambat lak post...
actually name ida tak de pon dalam list 21 orang penerima award ni, mungkin sebab blog ida tak mesra di mate daus kot? hahaha....tapi aritu, daus tinggal msg kat shoutmix, die cakap kalau ida tak amik award ni nanti die kecik ati.....seram lak saye mendengarnye....harus lah ida amik award ni dengan ikhlas hati...mekaseh ye dik.... ;)


Friday, April 16, 2010

i like my chemical romance

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 10:31 PM 0 KATA KAU

salam.
ini tag dari miss izan sayang...jum check it out... ;)
*kenape saye suke layan tag? sebab die besssss*


1. Apa yang anda akan buat bila anda tahu kawan anda tikam belakang anda?
- buat-buat emo. emoticon la. haha :))

2. 6 orang dihati anda?

* mak
* abah
* adik beradik
* sedare sepapat
* mr. MJ
* kawan-kawan & bff & bloggers.
(ini 6 jenis...bukan 6 orang...hahhaha)

3. Anda rasa anda kacak comel?
- kacak tu tak la...comel tu mungkin...tapi saye baik hati..lolz

4. Single or taken?
- taken. syg mr. MJ sangat-sangat.

5. Blog yang mana anda suka?
- blog yang senang nak loading. tak suke yang berat mampat.

6. Adakah bilik anda kemas setiap hari?
- sepatutnye begitu... =p

7. Lagu yang terakhir anda dengar?
- kiss me through the phone

8. Last text message
- by mr. MJ "baby gi la mam, lapa kan? abg ngantok la mam ubat migrain ni"

9. Last phone call?
- abah. tanye pasal nak g umah cik ngan duit.

10. Hari terakhir anda menangis?
- semalam. rindukan mr. MJ.. *gedik kan? tapi ia nye benar*

11. List 5 warna kegemaran anda?

* putih
* hijau
* merah,pink
* hitam
* colourful

12. Orang yang terakhir anda ber'YM' ?
- pokcik

13. Game yang anda paling suka ?
- cafe world

14. Adakah anda peminat MCR?
- yes!


15. Ape perasaan anda masa jawab tag ini?
- tak de perasaan

16. Anda rasa tag ini best?
- biase aje. tapi simple.

17. Tag lagi 10 orang.
- kamu la orang yang ke 10 itu. hahaha


be nice

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:13 AM 1 KATA KAU

salam.

sekali org buat baik dengan kite, kite akan ingat sampai mati....tapi bile die buat jahat kat kite, kejahatan yang die lakukan tu boleh TERUS padamkan kebaikan yang die PERNAH buat dulu. peace!~

buat baik berpada-pada...buat jahat jangan sekali.
credit pix


Thursday, April 15, 2010

panggilan telefon

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 3:56 PM 2 KATA KAU
salam.

*bunyi ringtone lagu-down jay sean ft. lil wayne*

ida pandang handphone kat sebelah....jeling no mane yang naik....
uiksss no opis.... 03-7728****
ida pon angkat la....

kedengaran suare perempuan....

"hello, cik dollah ade?"

ida pon cakap....
.
.
.
"hah??salah nombor!"

pandai pon korang ni....

sekian.

p/s : ingat kan panggilan dari dermasiswa....
mak....tangah pokai ni....nak duitt!!!



i don't need u

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:58 AM 2 KATA KAU

salam.

kesinambungan dari entry yang lepas " kawan biar beribu "
memang senang je nak buang kawan...lagi-lagi kalau ade button delete...terus je lah click. ;)
biar orang buat kite, jangan kite buat orang...bersabarlah ida...

p/s : rambut same hitam...hati lain-lain...zaman sekarang, rambut pon dah macam-macam color.

credit image

Wednesday, April 14, 2010

kawan biar seribu.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 6:43 PM 2 KATA KAU

salam.

mode : seperti di alam kayangan.

petikan ym : ida ni macam happy go lucky je saye tengok..... ida ni kawan perempuan pertame yang saye jumpe kat mirc tau tak.....tak sangke plak kite sebaye.....
.
.
.
best kan ayat kat atas tu? ;)
thx....
nak buat kawan memang senang....nak hilang kawan pon amat senang....

p/s : itu ayat dari perempuan ok. jangan ingat saye menggatal plak.. =p~

bye2~

credit : pix



jangan tensen.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:44 AM 1 KATA KAU


salam.

kadang-kadang kite rase hidup kite ni macam tak best sangat...tension la...serabut la...macam-macam...bile kite rase hepy lak, kadang tu rase macam dunia ni kite yang punye....adehhsss.....sekarang dah nak akhir sem...semua dok buat keje masing-masing.....study week dah nak dekat.....final bakal menjelma....kepada kawan-kawan student semua, walau di mana anda berada, selamat berjuang ida ucapkan....good luck... ;D kepade orang yang bekerja pon same, anda pon ade stress masing-masing kan? jangan la tensi-tensi sangat ok? jaga diri....bye2.

credit image : here



Tuesday, April 13, 2010

seperti dalam sauna

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:01 AM 3 KATA KAU
salam.

bil air kat kolej melati ni rasenye bakal melambung tinggi...student asyik nak mandi je, sebab cuace panas yang amat.....bilik rase cam dalam spa sauna nun...adehla....
td first time rase nasi ayam lemon kat pak li....sodap jugak ek.... ;)



Monday, April 12, 2010

ade tips tak? nak handle bf emo

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:36 AM 7 KATA KAU


persoalan :

macam mane nak menghadapi seorang boifee yang cepat emo? thanks.

ni general je tau... tak de kene mengena dengan sesape.. ;)

credit image : here


NoorAfzan Birthday Giveaway

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:15 AM 2 KATA KAU

salam.
di sini di khabarkan bahawe blog sis afzan sedang mengadakan jualan murah penghabisan stok...hahhah!! ouh bukan ye... sebenarnye blog tu nak bagi giveaway...sempene besday beliau nanti... so ape tunggu jum la join...walaupon selalu tak nasib baik, tapi try and error je la kan? ;)
kalau berminat, boleh usya kat blog ini ok? ;) selamat mencube nasib...


Sunday, April 11, 2010

bola lebih penting

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 6:00 AM 10 KATA KAU

salam.

ade ape dengan bola?
kenape orang suke tengok bola?
ouh bukan bukan bukan... bukan sume orang suke ok? biase nye lelaki la yang gile sangat ngan bola ni...kalau yang dah kawen tu sampai lupe anak bini agaknye...kalau yang belum kawen, sampai lupe awek die...uhukk~~ sadis tol la....ni world cup tak lame lagi....agak-agak ade tak yang dok melangut depan tv hadap bola? hurm....

tapi kan, kalau laki tengok bola sebab nak tengok skill yang best - best ek? sebab nak tengok goal yang cantek - cantek ek? atau sebab nak belajar biar jadi pro macam pemain tu sume? kalau pempuan tengok bola, ida dah kompem dah sebab ape....mesti la sebab nak usya pemain-pemain yang ensem lagi kacak.. hahahah!~ dah la malas nak merapu...tak pe la kalau bola tu lebey penting dari saye...sobss~ bye2...

p/s : kenape taruk gambar chelsea? sendiri la mau ingat... wekkkss




teruja nama masuk blog orang lain

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:01 AM 2 KATA KAU
salam.
tadi mase moderate komen, ade komen yang blogger butterfly tulis.....die cakap die ade sebut name ida kat new entry die....wahhh ida macam teruja lak....nak jugak tengok ape yang die tulis kan? so haruslah ida terjah ke blog butterfly tu dengan segera..... klik sini kalau nak bace entry yang ade name ida tu ;D

tengok-tengok...fewwiitttt....bukan takat dalam entry, tapi tajuk die pon ade name ida... :D
sian die....sebab dek entry ida pasal cadbury tu, terus die jadi ngidam coklat....huhuu....laju-laju die ke kedai beli coklat...alahai~~ memang tak nafikan, kalau kite tengok entry blog lain pasal makanan, kadang-kadang kite pon jadi ngidam gak....ida pon sometime tak suke sangat nak cite bab makan ni...takot korang sume telan air liur agaggaga~~

kalau nak cakap bab ngidam ni...biase nye sinonim dengan kaum perempuan...kalau time sengkek tak de duit ni, jangan la ngidam bende mahal-mahal kan? sedey je nanti kalau tak dapat makan..ehehe..tapi laki ade gak ngidam...ingat tak aritu mr. MJ ngidam makan donut? huu...

to miss butterfly, thx sebab include name kite lam entry awak.....sekarang kite lak masukkan name awak lam entry kite...ehehe...kawan-kawan sumer boleh la terjah blog butterfly gak ek =D ni lah cara hidup kite berjiran kat blogspot ni....boleh menambahkan kenalan dan mengeratkan silahturahim gitu....ok la....jumpe lagi.... ;)



Saturday, April 10, 2010

5 purnama merindu

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 6:50 PM 8 KATA KAU
salam.

tadi lepak kat facebook....
tibe-tibe terpandang satu sudut....kat profile tu...
ouh ye, baru teringat.....
.
.
.
.

rupe-rupenye hari ni dah genap 5 bulan ida bersame ngan mr. MJ tersayang.... ;)

cumel tak... hekk :D~

doakan yang terbaik dalam hubungan kami ek....
amin.
lucu bile teringat balik mase mule-mule kenal dulu...ehhehehe...
nanti la, kalau ida rase nak cite, lain kali ida share ok? ;)



p/s : hepy monthsary abg....baby sayang & suke abg la... ehehhe~~


tips cadbury yang cair boleh jadi keras

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 3:39 PM 8 KATA KAU

salam.

sape suke makan cadbury?? bagus...ramai nampak nye! hahaha...cadbury bestt kan??.....tapi kalau banyak sangat makan coklat, nanti badan naik macam belon..uhukk~ sekali sekala boleh la =D ida macam lame dah tak makan cadbury, so kuar jalan-jalan aritu...ida beli la cadbury hazel nut....dulu-dulu suke makan black forest punye...pastu tukar pade fruits & nuts...mane-mane pon tak pe...janji cadbury...memang terbaik!!

masalah nye, kat kolej ni..mane ade peti ais...so, mase cadbury ida cair, dah peningg macam mane nak buat ni??...uhukk...ida pon post status kat facebook, tanye kawan-kawan kot ade idea cam ne nak bagi cadbury keras tanpa menggunakan peti ais..... ade la beberape idea bernas dan kurang bernas dari mereka-mereka di facebook....thankkxxx ye kawan-kawan heheh =D mujarab...korang yang lain, boleh la try kat bilik masing-masing....walaupon idea-idea tu bunyi cam pelik bin ajaib, tapi boleh digune pakai ok? =)

1) letak bawah tilam
2) letak bawah baju-baju dalam almari...tapi jangan bawah tuala
3) gi beli ais...taruk je dalam ais tu
4) welding....pasteri....pateri...ironkan...

hahahha....selamat mencube...

p/s : ida try yang no 1 ngan 2 je....ekekekke =D~





busan + duit + movie

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:53 AM 8 KATA KAU
salam.

hari ni dah masuk ari sabtu... esok ari ahad...
weekend ni macam busan je

tak de duit



cam ner nak pergi shopping and movie....sobsss :((



p/s : ade sesape dah tengok stiletto ni tak?? bestt keee????


Friday, April 9, 2010

power root nak bagi duit???

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 3:45 PM 5 KATA KAU

salam.

sila teliti isi kandungan emel yang ida dapat semalam ni....

" Congratulations you won $50,000.00,confirm reciept by sending your name, address,age,Occupation,Country,phone number etc to (wu.africaclaimdepartment2010@9.cn) "

lagi satu...msg yang baru ida dapat kejup tadi...

" TAHNIAH! Simkad anda telah memenangi RM 10, 000 dari POWER ROOT SDN BHD...no siri F2E57C...untuk maklumat sila hubungi talian 017 8385*** "

persoalan nye.....bende-bende macam ni sume tak bole percaye kan??? adoi lah.... baru ingat nak jadi kaye raye..agagaggag~~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea