Thursday, April 29, 2010

still counting to the next step.....

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:37 PM

salam.
seperti biase, kalau tibe-tibe ade entri tu, maknenye ida dah bosan sangat la tu...jari ni rase gatal je nak menaip sesuatu...sihat ke kawan-kawan? ramai yang tengah exam ek?? ke ramai yang dah merdeka? huhu... ;)

ouh ye, pix atas tu? cantek ke tak?? keh2....mesti la ida yang lukis *dan edit tambah border* mase lepas mandi siang tadi...ida nampak ade testpad ngan pencil atas katil...so...ida pon amik, and let my finger draw something...uiceyy~ geli je....tp ni ikhlas dari hati tau =p ida dah mms kt mr. MJ....bgtau kat die, ida nak upload kat fb....bile die cakap ok, ida pon upload la....*eleh kalau die cakap tak ok, nak upload jugak weksss* hahahha~!

kat fb, ade banyak gile page yang bukan-bukan...opsss ntah la....macam-macam page....i hate bende tu, i hate bende ni....*ida pon suke gak join hehe...saje-saje* tapi ida tersentap tengok ade page ni...creator die bukan malaysian la.....page die pasal i hate gf yang suruh bf die bawak handbag mase jalan-jalan....something cmtu la.....ok....kalau gf tu yang SURUH, memang la nampak macam queen control or whatever la kan?? nampak tak best la...tapi, macam mane pulak...kalau bf die yang willing nak bawak kan?? yang sampai berebut-rebut...sampai gaduh-gaduh nak jugak bawak kan beg si awex die...ha .... kalau kes cmtu cmne?? huhuu~~ its happen to me actually... mr.MJ suke bawak ida punye beg...sangat suke ok! tak kisah la ida bawak beg pattern ape pon... ;) kadang-kadang ida lak rase malu bile orang sekeliling pandang...uhuuu~~ ida kan... bagi die bawak beg ida kejup je, then ida mintak balik my bag hahhaha~~ =p tapi, bile pikir-pikir balik, kalau kite asyik nak dengar/pikir ape orang cakap, sampai bile-bile pon kite tak kan move...means...jangan la pikir sangat ape orang nak cakap...janji kite tau ape kite buat tu tak salah, dan tak susah kan sesape...juz go on... kan? ;)

ok la....nak stop dulu...eheheee....lain kali ida bebel lagi ek... =) sayang korang....opsss, jup-jup nak share 1 blog ni ngan korang...actually ida lukis gambar kat atas tu pon, sebab dah terikut ngan adeq sorang ni...die suke sangat lukis-lukis and edit-edit gamba pastu upload....and i juz love the words..ida tak reti nak create ayat sendiri....tapi adeq ni banyak je idea die...terjah la blog die ni ok? mellyanasara. lov u eya.. ehe :D



2 KATA KAU:

impian cinta said... [Reply]

hahaha! pomote my blog.thanks a lot sis. muahx!!! sayang sis!

Jo Qusary said... [Reply]

cantiknya lukisan... skg lukis gambar mr. MJ bawak beg ida pulak, muahahaha ;P

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea