Sunday, April 11, 2010

teruja nama masuk blog orang lain

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:01 AM
salam.
tadi mase moderate komen, ade komen yang blogger butterfly tulis.....die cakap die ade sebut name ida kat new entry die....wahhh ida macam teruja lak....nak jugak tengok ape yang die tulis kan? so haruslah ida terjah ke blog butterfly tu dengan segera..... klik sini kalau nak bace entry yang ade name ida tu ;D

tengok-tengok...fewwiitttt....bukan takat dalam entry, tapi tajuk die pon ade name ida... :D
sian die....sebab dek entry ida pasal cadbury tu, terus die jadi ngidam coklat....huhuu....laju-laju die ke kedai beli coklat...alahai~~ memang tak nafikan, kalau kite tengok entry blog lain pasal makanan, kadang-kadang kite pon jadi ngidam gak....ida pon sometime tak suke sangat nak cite bab makan ni...takot korang sume telan air liur agaggaga~~

kalau nak cakap bab ngidam ni...biase nye sinonim dengan kaum perempuan...kalau time sengkek tak de duit ni, jangan la ngidam bende mahal-mahal kan? sedey je nanti kalau tak dapat makan..ehehe..tapi laki ade gak ngidam...ingat tak aritu mr. MJ ngidam makan donut? huu...

to miss butterfly, thx sebab include name kite lam entry awak.....sekarang kite lak masukkan name awak lam entry kite...ehehe...kawan-kawan sumer boleh la terjah blog butterfly gak ek =D ni lah cara hidup kite berjiran kat blogspot ni....boleh menambahkan kenalan dan mengeratkan silahturahim gitu....ok la....jumpe lagi.... ;)



2 KATA KAU:

butterfly said... [Reply]

hahahahhahahahha....
kembang semangkuk jap..:p

selalu time sengkeklah nak makan mcm2..

LuVidA^^ said... [Reply]

butterfly --> ehhehee..... jum kembang same2 =p tuh la time x de duit suke ngidam yg mahal2...uwa..

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea