Wednesday, April 7, 2010

ini puji atau keji?

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:42 PM

salam.

ape perasaan korang, kalau korang umor 24 tahun, tapi ade budak teke umor korang 19 tahun?
hehehe.... :)
mau rase berbangga sebab awet mude ke? atau mau rase bengang sebab nampak macam kanak-kanak yang kurang matang? adeh la... adekah itu suatu pujian atau kejian? lalallaala~~ tadi ade budak kempen 5+1 celcom.....budak itu perempuan....die teka umor ida 19....sabor je la....kalau die laki, boleh la bajet kunun-kunun die nak ayat ida =p
ok la...jumpe lagi...

p/s : setia pade meksis.



10 KATA KAU:

sI tEDI said... [Reply]

elelellelele,
cakaplah seronok org kate awet muda.. :P

izan salleh said... [Reply]

kak ida memang nampak muda pon. dulu kan izan ingat kak ida baya izan je ;)
hehehe

LuVidA^^ said... [Reply]

si tedi --> sonok gak.. kalau betol.. haha... jgn org tu gurau sudah la

rossoneri said... [Reply]

hehehe suka la tu,kira pujian lah tuh..okla,drp lecturer french kita, dia kata kalo kita pegi france, mesti org sana ingat kita umo 12 tahun..erk erk, ternganga jap bila lect tu ckp cam tu hahha

LuVidA^^ said... [Reply]

izan --> uiceyy ni nk rse kembang ni.. hahha... tu la ingt dulu kite baye2 je.... =p

LuVidA^^ said... [Reply]

rossoneri --> same la! kite pon amik french ehhee... awk ni mst kecik je org nye kn? alahai... =D

green said... [Reply]

anggap sbg pujian...

kan hepii..:)

she said... [Reply]

baru baru ni g tempat keje lama..pekerja tuh ingat kita 16 tahun..lagi la tak tau nak response ape..

LuVidA^^ said... [Reply]

green --> yeyy! mmg hepi sgt kalau itu pujian hahha :)

LuVidA^^ said... [Reply]

she --> ok la tu.. awet mude hahaha

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea