Saturday, April 17, 2010

pemergian achik spin

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:05 PM


salam.
ape cerita hari sabtu anda? ade yang pergi tengok movie? ade yang pergi dating? ade yang duduk rumah je?

hari ni, ida jumpe ngan mr. MJ....kitorang pegi lepak makan sambil borak-borak gosip....sedapnye minum jus epal... =p~ dah kul 8 camtu, balik uitm....hari sabtu biase la, konsert mingguan af...ida biase nye lepak kat DC je....tv kat kolej ade astro, tapi yang pelik nye channel astro ria 104 selalu tak dapat tengok...tak tau la ape problem ntah....so, kene la tengok af kat cafe....uhukk~

sebelum af start, layan berite la dulu....terkejut dengan berita pemergian achik vokalis kumpulan spin...meninggal sebab kemalangan....al-fatihah buat arwah....*lagu-lagu tangkap jiwang kumpulan spin ni best jugak*

tengok af malam ni not bad la.....yang ida nantikan adira ngan shahir je....malam ni due-due bagi persembahan yang memuaskan....shahir dapat lagu ziana zain - anggapanmu tuuuu~~ tapi die buat versi roxx la....nice one! adira pulak nyanyi lagu sri mersing....esok tak tau la, giliran sape pulak yang kene angkat beg meninggalkan af....

p/s : datang dan pergi.



2 KATA KAU:

akmal hacks said... [Reply]

sama-sama kita doakan arwah yaa.. al fatihah~

green said... [Reply]

al fatehah~

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea