Sunday, April 4, 2010

you search info, you earn money~~

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:30 AM
salam.

rase nye ramai yang dah tau pasal search engine yang baru ni kan? mylook.com...sebelum ni, search engine yang biase kite gune...contohnye google.com atau yahoo.com...ape yang best tentang mylook.com ni, sambil-sambil kite search info kite boleh jugak jana wang....$$$
hehehe...sebut sal wang atau duit, sume nak pakat terbeliak mate ek??
senang je....korang cume perlu tekan sini....pastu register for free...just masukkan emel korang...dan password...lepas tu dah bole search ape yang korang nak....

search je macam biase....sebelum tu register dulu tau ;)
klik kat 'my shares' tu untuk tengok perkembangan $$$ kite...heheheh

ni beberape hari lepas punye....sekarang dah jadi $ 9.90 ;) total referrals tu plak, berape jumlah orang yang kite berjaye suroh die register....setiap seorang referral, kite akan dapat 5 referral shares....

klik share tu untuk share kat facebook....ajak kawan-kawan join.....ataupon cara lain, copy je referral link tu.... ;)

dah dapat jumpe blog ida tu, kire power gak la kan search engine ni? agagagga~~

so...berminat tak nak cube? tak rugi pon kan? hehee... kalau nak tau berkesan ke tak try la register kat sini ok? selamat menjana wang~ =p~~



4 KATA KAU:

nfahk~ said... [Reply]

klu dh register, cmane nk cashout?

eyes143.. said... [Reply]

heh.. welkam to my look =]

LuVidA^^ said... [Reply]

nfahk --> rasenye nnti die kontek kot emel kite

LuVidA^^ said... [Reply]

anin --> ya yaaa =D

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea