Friday, April 23, 2010

simpan rahsia..syuhhh~~

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:04 AM


salam.

ape khabar kawan-kawan? ida sekarang dah jarang update....tak de ape sangat yang nak diceritakan...huhu~~kind of boring...tibe-tibe malam ni tergerak lak jari nak menaip sesuatu... :)
tadi ida ade post status kat facebook yang berbunyi :

" Ida Kamal : apabila seseorang tu bgtau kite RAHSIA, tu makne nye die percaye kat kite...so pliss keep it as SECRET....sekali orang tak pecaye kat kite, selame nye die takkan pecaye lagi dah... :) "

setuju tak? bukan ape, kadang-kadang tu....kite ni memang la tahu sesuatu rahsia, ade orang suruh kite rahsiakan, tapi mulot kite ni macam naaaakkkkkk je bagitau orang lain.....pernah tak jadi kat korang?? orang cakap macam mulot ni gatal je nak cakap jugak.....isk2...tak baik tau...seboleh-boleh nye simpan lah rahsia tu sebaik mungkin...seperti yang diamanahkan.... :) once orang dah tak percaye kat kite, susah nak dapat balik kepercayaan itu....biar pecah di perut, jangan pecah di mulot...kehkehkeh~~ ida pon ingat kan diri sendiri ni, supaya tak jadi mulot kepoh..huhu...

p/s : your secret is safe with me <-- dialog citer kami the movie. ;)

credit
pix



3 KATA KAU:

joegrimjow said... [Reply]

biar pecah di perut
jgn pecah di mulut

Mr Rulez said... [Reply]

2lar..bnda yg org tak kasi buat..lagi kita nk buat..cam 2 gaklah rhsia..betui tak..;)

AISHA SAAD said... [Reply]

errkk??
aku ponn! asal org bg tau something jek mst nak g tau org lainn.
adehhh

kdg2 aku pesan kt kwn2 aku, jgn ckp pape ng aku. aku tak bleh blah. haha

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea