Thursday, April 15, 2010

i don't need u

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:58 AM

salam.

kesinambungan dari entry yang lepas " kawan biar beribu "
memang senang je nak buang kawan...lagi-lagi kalau ade button delete...terus je lah click. ;)
biar orang buat kite, jangan kite buat orang...bersabarlah ida...

p/s : rambut same hitam...hati lain-lain...zaman sekarang, rambut pon dah macam-macam color.

credit image

2 KATA KAU:

butterfly said... [Reply]

btl..biar org buat kita..
jgn kita buat org..

tp..
i'm sick of this..
asyik kita nak jaga hati org kan?
hati kita sikit pun dia x jaga..

Dee said... [Reply]

betul ida..hati2 bila berkawan..

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea