Monday, April 5, 2010

anugerah bintang popular 2009 milik datuk siti nurhaliza

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:02 AM


salam.
amacam anugerah bintang popular 2009 yang berlansung tadi? ok tak? hangat tak? ehehehe....kalau cakap pasal hos 2 orang tu, si kak engku raja azura ngan sharifah shahirah, memang tak kering gusi la....asyik gelak je...lawak betol dorang berdua tu. huhu :D
*baby baru kak shahirah cute gile ouh...*

overall the show was ok....nice jugak la performance diorang...*tapi ade gak yang bosan huhu* tapi kali ni, banyak lak yang tersasul-sasul..tergagap-gagap...lagi-lagi time nak bagi ucapan lepas menang...contohnye remy ishak ngan nor khairiah.. ehehhehe...yela, maybe diorang tak prepare speech...dah menang award tu jadi speechless lak.. :)


neway, congrats pade datuk siti nurhaliza yang buat kesekian kali nye menang anugerah bintang paling popular. nampak nye tahun 2009 punye title milik datuk ct....tapi pade ida, tiap-tiap tahun milik datuk ct...hahahha datuk ct tetap di hati!~ =p datuk K nampak cute sangat tadi....alahai....dengan jambang baru die tu...ihikk =D~
tahniah jugak untuk semua pemenang...

p/s : tak bajet pon datuk ct menang....tapi saye sangat suke! =D




2 KATA KAU:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... [Reply]

.x de sape lg yg layak slaen ct huhu

cik noneng said... [Reply]

siti mmg patut dpt!

i love her so much!!

xD

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea