Monday, August 27, 2012

perempuan ramai curang. malaysia ranking no 3 dunia.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:59 PM 6 KATA KAU

salam & hai,

dah lama rasanya tak update belog kesayangan ni. sejak ade kesayangan baru.. busy sikit..hehe. ouh belum terlambat kot nak ucap selamat hari raya maaf zahir batin buat semua pembaca dan pengskodeng tegar belog luvida ni. ade ke?? gambar raya nanti la ida tepek ye.. belum sempat nak edit lagi..

tadi pagi dengar hot fm. topik hari ni hangat jugak.. sebab tu ida cam terpanggil je nak menaip kat sini. huhu~
kajian dunia yang di buat, meletakkan kaum wanita di malaysia berada di tangga ke 3 teratas paling ramai curang. adeh!


dapat pingat gangsa tu.tahniah ladies power! haaahaa! serius pagi tadi ramai la perempuan2 yang mengamuk call hot fm. mau nya nak setuju.. agak2 kajian ni die buat, sape responden die?? tup2 keluar result je.. 
rasanya perempuan kalau curang pon mesti bersebab.
MUNGKIN ::::
1) tak cukup kasih sayang - bf layan tak best..cari bf lain la pulak
2) tak cukup duit? haha. nafkah tak dapat.cari la sugar daddy kan kan
3) kategori peramah, cepat mesra. die tak niat pon nak curang .. berkawan biar seribu...
4) pasang spare part awal-awal.. agak2 kene tinggal terus ade back up


haha.. logik tak?? perempuan curang bersebab..lelaki pon mesti cakap bnde yang sama gak kan..kalau ade survey lelaki pulak.. ntah2 malaysia dapat pingat emas kot??? jangan marah ekkk...

nota kaki : elakkan kontroversi. kalau belum kawen tak pe lagi kot.. tapi kalau dah jadi bini orang, jangan la gatal nak curang2 bagai... sekian.


Monday, August 20, 2012

barang baik untuk musim raya

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:00 AM 3 KATA KAU
salam & hai,

ini STICKY POST !! untuk tujuan promo.
so nak baca entry terbaru.. sila klik older post oke?? thanksss!! :)))
.

 

InsyaAllah, sabtu ni seluruh umat Islam akan menyambut kedatangan Ramadhan.. musim-musim puasa and raya ni, ramai la orang yang nak berbisnes. bagus-bagus.. hehe. 9/10 rezeki datangnya dari berniaga.. so, ida nak promote sikit..kawan ida ade jual kerepek untuk raya nanti.. CONFIRM SEDAP katanya!! 
Ada dua jenis kerepek... 

1) popia nestum - dengar pon dah rasa cam sedap


2) popia pedas - suke nye kerepek pedas!!


Harga dia pulak sangat berbaloi.. murah je..!! :)

RM 6 untuk 250gram
RM 12 untuk 500gram

Pada sapa yang berminat nak buat sebarang tempahan boleh hubungi :

Cik Fiza : 0196990812

Nak oder kat blog cik fiza pon boleh.. klik je kat SINI.
Penghantaran percuma untuk kawasan berhampiran SEk 7 Shah Alam...
Pada yang duduk area-area KL , selangor ke, nak self pick up pun boleh.... lagi jimat..
sebarang pertanyaan boleh tinggal kan komen kat blog ida atau blog cik fiza . Ataupon tanya direct melalui facebook cik fiza kat SINI

Apa tunggu lagi..... boleh shopping bawak balik kampung untuk mak ngan adik-adik... hehe!!

Tuesday, August 7, 2012

esok claim baskin robin 31

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:25 PM 0 KATA KAU
salam & hai,

kesian pulak blog ni dah bersawang plus ada sarang spider. =.= bukan ape, malas pulak nak update..penat, letih, takde masa. lalalla~ quick update, just nak sapu sawang je.


* minggu yang sibuk ngan berbuka puasa kat luar.
* tahniah Datuk LCW. (esok nak gi berebut aiskrim tak??? )
* bulan puasa ramai artis pakai tudung dan berniaga. ok good.
* raya dah dekat.. tapi saya kena kerja.. so what?
* tahun ni tak order kuih raya kat opis.. sebab takde orang promote pon. hurmm
* masa yang pantas berlalu. can't wait for friday!


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea