Monday, August 27, 2012

perempuan ramai curang. malaysia ranking no 3 dunia.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:59 PM

salam & hai,

dah lama rasanya tak update belog kesayangan ni. sejak ade kesayangan baru.. busy sikit..hehe. ouh belum terlambat kot nak ucap selamat hari raya maaf zahir batin buat semua pembaca dan pengskodeng tegar belog luvida ni. ade ke?? gambar raya nanti la ida tepek ye.. belum sempat nak edit lagi..

tadi pagi dengar hot fm. topik hari ni hangat jugak.. sebab tu ida cam terpanggil je nak menaip kat sini. huhu~
kajian dunia yang di buat, meletakkan kaum wanita di malaysia berada di tangga ke 3 teratas paling ramai curang. adeh!


dapat pingat gangsa tu.tahniah ladies power! haaahaa! serius pagi tadi ramai la perempuan2 yang mengamuk call hot fm. mau nya nak setuju.. agak2 kajian ni die buat, sape responden die?? tup2 keluar result je.. 
rasanya perempuan kalau curang pon mesti bersebab.
MUNGKIN ::::
1) tak cukup kasih sayang - bf layan tak best..cari bf lain la pulak
2) tak cukup duit? haha. nafkah tak dapat.cari la sugar daddy kan kan
3) kategori peramah, cepat mesra. die tak niat pon nak curang .. berkawan biar seribu...
4) pasang spare part awal-awal.. agak2 kene tinggal terus ade back up


haha.. logik tak?? perempuan curang bersebab..lelaki pon mesti cakap bnde yang sama gak kan..kalau ade survey lelaki pulak.. ntah2 malaysia dapat pingat emas kot??? jangan marah ekkk...

nota kaki : elakkan kontroversi. kalau belum kawen tak pe lagi kot.. tapi kalau dah jadi bini orang, jangan la gatal nak curang2 bagai... sekian.


6 KATA KAU:

ELeEa said... [Reply]

heheheh...apa2 yang berlaku pasti bersebab kan dear =)

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

lelaki kaki kikis! pon leh jadik penyebab pompuan curang.. :P~

zaimzero said... [Reply]

i follow u luvida-http://zaimzero.blogspot.com/2012/07/minuman-kolagen-el-marino-hot-hot-hot.html

Fienazzuki said... [Reply]

Holla
Selamat berkenalan
Pandatang baru di sini

Rasa banyak perempuan di Mlaysia more on category 3 la
Me too!

Ahmad Alqurniawan said... [Reply]

blognya bagus Non..

Hi Hi salam kenal ea...kalu sempet mampir ke blog aku ya...ditunggu Followbacknya..thank's..salam persahabatan !!

elyna mirsada said... [Reply]

hah ranking no 3?ehehe..cm xcye pn ada ^__^

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea