Tuesday, December 7, 2010

Pesanan ASP Polis Bukit Aman! Mesti Bace!

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:02 AM 8 KATA KAU

Salam.

Lama jugak ida tak update blog ni. Huhu. Saja je nak bagi blog bersawang. Lalallala~~ Hari ni cuti maal hijrah. Salam maal hijrah 1432 untuk semua umat Islam. :) Ida tak gi mane pon, just duduk rumah je. Lepak layan youtube. Mule-mule tengok cite Ada Apa Dengan Cinta lepas tu layan cite Eiffel I'm In Love plak. Best!! :))) Lama tak tengok. Hehee..

Tadi ida dapat forward msg dari kawan. Name die atie. Ida nak share msg tu kat sini.

IMPORTANT MESSAGE FOR EVERY FEMALE WHO GOES TO WORK, COLLEGE OR SCHOOL ALONE. If u find a child crying on the road, showing u his/her address & asking u to bring him/her to the police station. No matter what u do, DON'T go to that address. This is a new way for gang members. Pls sms this to all the girls & boys so they can inform all their friends and family members. Thanks. ASP SUMAN KUMAR D9-Bukit Aman.
Hati-hati ek korang kalau kuar berjalan tu. Mintak kita semua dijauhkan dari benda yang tak baik. Amin. :)



Saturday, December 4, 2010

Produk kesihatan Akhil & Perfume Tanpa Alkohol

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:38 AM 1 KATA KAU
Salam.

Entry yang lepas ida ade cakap nak update sal produk Akhil kan? So, kat sini ida ade nak promote 3 jenis produk keluaran Akhil ni. Sebelum tu, ida ade copy paste sikit info pasal syarikat akhil network ni dari website syarikat tu sendiri.

AKHIL NETWORK telah dirasmikan pada 26 Ogos 2010 oleh USTAZ AKHIL HAYY RAWA. Dan ditubuhkan pada 14hb Julai 2010 serta perasmian dan majlis berbuka puasa yang diadakan sempena bulan Ramadan. "AKHIL NETWORK" merupakan sebuah syarikat trading yang memasarkan produk wangian bebas alkohol dan produk kesihatan 100% keluaran bumiputera muslim yang bermutu tinggi. Perniagaan "AKHIL NETWORK" beroperasi di NO. 11-1, JALAN SENTOSA VILLA 1/1, SENTOSA AVENUE, 43000 KAJANG SELANGOR DARUL EHSAN.




AKHIL PERFUME FOR MEN
Kuantiti: 2 - Hugo Men (8ml)
- Hugo XY (5ml)
Harga: RM29.90



AKHIL PERFUME FOR WOMEN
Produk: Akhil Perfume for Women
Kuantiti: 2 - Hugo XX (8ml)
- Hugo Deep Red (5ml)
Harga: RM29.90


AKHIL BIO FOOT PATCH
Produk: Akhil Bio Foot Patch
Kuantiti: 10 pcs untuk kegunaan 5 malam
Harga: RM29.90



credit to : http://www.akhil2u.com & http://nur-familysuns.blogspot.com/ - untuk keterangan lanjut, korang boleh pergi je kat website tu. tQ :)

Friday, December 3, 2010

Mari tengok barang baik : Khas Untuk WANITA

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:19 PM 4 KATA KAU
Salam.

Jum rapat sumer. Ida ade benda nak kasi promote ni. Haha. Bukak mate besar2 tau. Akak-akak..adik-adik..auntie-auntie =p
Terbaik dari ladang ni. Memang cantik and cun. Jum layan gambar. Sape minat boleh tinggal komen ok? :)

Bawal No 1 Sulam Tarik Tali Kasut - Harga : RM 55





Bawal No 1 Octan CT - Harga : RM 50






Bawal No 1, Bawal Kristal - Harga : RM 55










Amacam ada yang berkenan tak? Nanti boleh tinggal kat ruangan komen, atau call je no kak nurul ni 013-2230166. Kalau nak jadi agen untuk produk akhil pon boleh gak call je no tu ok? Pasal produk akhil nanti ida update kat new entry :)


Hotlink Hot Ticket : Mari Raikan

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:10 AM 2 KATA KAU

Salam.

Dah hari jumaat dah. Cepat betul minggu ni berlalu. Huu~~ Minggu depan dah OJA. Pada sape yang pernah berkecimpung dalam dunia CSR tu, mesti tau ape tu OJA. Scary nye!!~

Malam tadi, ida beli topup. Pastu uncle mamak tu cakap, ni hot ticket tau. Rm 10 untuk 7 hari. Ida ye kan je lah. Ingat kot same ngan topup biase. Then

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea