Friday, December 3, 2010

Hotlink Hot Ticket : Mari Raikan

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:10 AM

Salam.

Dah hari jumaat dah. Cepat betul minggu ni berlalu. Huu~~ Minggu depan dah OJA. Pada sape yang pernah berkecimpung dalam dunia CSR tu, mesti tau ape tu OJA. Scary nye!!~

Malam tadi, ida beli topup. Pastu uncle mamak tu cakap, ni hot ticket tau. Rm 10 untuk 7 hari. Ida ye kan je lah. Ingat kot same ngan topup biase. Then malam tadi, try la topup cam biase *122* <14> # pastu tengok2 tak leh. Rupenye hot ticket ni kene key in *105* <14> # baru boleh. Ok fine lah. Die hantar msg cakap kene tunggu sms confirmation, baru akaun ni aktif. Tunggu punye tunggu, sampai ke sudah tak dapat msg confirmation tu. Tensen gile. Malam tadi tak ley msg ngan mr. MJ huk! Pastu ida pon tido. Bangun pagi tadi, try key in no topup tu skali lagi. Tengok-tengok dapat pon aktif akaun tu. YEY!~


Dia bagi 120 sms ngan 70 minit call ke semua rangkaian. That's it. Cam rugi je rase. Tadi gayut kejup pon dah tinggal 67.50 minit haha. Lepas ni asyik kene gayut je la. Sebab sms pon ade 120 ketol je. sabar je la. Tapi yang bestnye, kalau beli 2 kad topup hot ticket ni, boleh redeem pizza hut hanye tambah rm 1 je. Huhu.

Ok lah, nanti update lagi. Bye kawan2.


2 KATA KAU:

Mujahadah said... [Reply]

mana nak dapat...huhu...mJ jarang sekali dapat topup...hehehe

LuVidA^^ said... [Reply]

dapat kat kedai topup la.. kite beli kat mini market bwh blok uma kite je =p

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea