Saturday, December 4, 2010

Produk kesihatan Akhil & Perfume Tanpa Alkohol

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:38 AM
Salam.

Entry yang lepas ida ade cakap nak update sal produk Akhil kan? So, kat sini ida ade nak promote 3 jenis produk keluaran Akhil ni. Sebelum tu, ida ade copy paste sikit info pasal syarikat akhil network ni dari website syarikat tu sendiri.

AKHIL NETWORK telah dirasmikan pada 26 Ogos 2010 oleh USTAZ AKHIL HAYY RAWA. Dan ditubuhkan pada 14hb Julai 2010 serta perasmian dan majlis berbuka puasa yang diadakan sempena bulan Ramadan. "AKHIL NETWORK" merupakan sebuah syarikat trading yang memasarkan produk wangian bebas alkohol dan produk kesihatan 100% keluaran bumiputera muslim yang bermutu tinggi. Perniagaan "AKHIL NETWORK" beroperasi di NO. 11-1, JALAN SENTOSA VILLA 1/1, SENTOSA AVENUE, 43000 KAJANG SELANGOR DARUL EHSAN.




AKHIL PERFUME FOR MEN
Kuantiti: 2 - Hugo Men (8ml)
- Hugo XY (5ml)
Harga: RM29.90



AKHIL PERFUME FOR WOMEN
Produk: Akhil Perfume for Women
Kuantiti: 2 - Hugo XX (8ml)
- Hugo Deep Red (5ml)
Harga: RM29.90


AKHIL BIO FOOT PATCH
Produk: Akhil Bio Foot Patch
Kuantiti: 10 pcs untuk kegunaan 5 malam
Harga: RM29.90



credit to : http://www.akhil2u.com & http://nur-familysuns.blogspot.com/ - untuk keterangan lanjut, korang boleh pergi je kat website tu. tQ :)

1 KATA KAU:

amira said... [Reply]

oh.. ada benda baru la plak... hhuh

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea