Monday, November 29, 2010

Nina's Collections Giveaway

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 7:14 PM 5 KATA KAU

SYARAT PENYERTAAN
2. copy Banner di atas, paste Banner dan Link entry ini di side bar dan entry di blog anda
3. buat satu entry tentang NINA'S COLLECTIONS GIVEAWAY ini di blog anda,buat entry pasal GA sahaja yekk... tak perlu susah2... huhu
4. tinggalkan comment, nama, email dan link entry anda pada comment giveaway ini
5. Tag kepada 3 orang rakan Bloggers yang lain (perlu dinyatakan dalam entry)
nak tag sape ye?
* kak izah
* izan
* kak yanie
* sape2 nak join.
ouh ya, tarikh tutop 1 disember!! sempat lagi nak join ni.. =p
p/s : update live dari menara TM. tengah training sempat lagi update belog. hehe~~

Sunday, November 28, 2010

tired and retired?

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 2:25 PM 0 KATA KAU


Salam.

Rase macam nak bersara dari dunia blogging ni. Dah takde mase nak update blog. Dah tak de mood nak update. Cabaran 30 hari pon terpakse ida stop kan. Ok, see ya kalau ada jodoh. Bye.



Wednesday, November 17, 2010

Day 17 : Your favorite memory.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:05 AM 0 KATA KAU
Salam.

Bertemu lagi dalam rancangan cabaran 30 hari. Hari ni masuk hari ke 17. Dah lebih separuh dah. Horeeyy!! :) Topik hari ni, favourite memory. Wah! Banyak jugak favourite memory ni. Maklum lah dah hidup pon nak masuk 24 tahun. Ngee~~ Tapi ida share 1 la, memory yang rasenye ida takkan lupe. Huhu.



Kejadian ni

Tuesday, November 16, 2010

Day 16 : Your first kiss.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:09 AM 3 KATA KAU



Salam.

Alamak, cabaran hari ke 16 ni macam sedikit mencabar la. Nak kene refresh balik ni, saat-saat kene kiss kali pertama. Ahakss! Jup ek ida pk dulu. lalalalala~~

Rasa nye zaman sekolah

Monday, November 15, 2010

Day 15 : Your dreams.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 10:07 AM 0 KATA KAU
Salam.

Huhu. Monday. Awal jugak ida bangun. Pastu terus online. Baki wifi hotspot ade lagi tinggal beberapa jam je boleh login. Minggu ni kerja shif petang. Suke!

Cabaran hari ke 15

Day 14 : What you wore today.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:50 AM 0 KATA KAU
[ pix tq to google ]

Salam.

Ala tak best nye soalan Cabaran hari ke 14 ni. Sebab hari tu dah ade pasal 'what u wore today', macam mana boleh ade banyak kali soalan yang sama? Uhuhu... actually semalam tak buat ape pon. Dok lepak umah je. So pakai pon baju biase-biase je la. Tshirt and lazy pant. =p

p/s : everything back to normal. suke ;D


SUFFAH BEAUTY SHOP GIVEAWAY!!

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:38 AM 0 KATA KAU
salam.

Dah lama tak join giveaway. Sebab tak pernah bertuah. Huhu. Kali ni, terbukak balik pintu hati nak join. GA ni ida dapat tahu dari tuan blog tu sendiri sebab die tinggal jejak kat shoutbox ida. Lumayan jugak hadiah GA ni. Nak tahu hadiahnya???

Pertama - 1 pek EVE 6000mg Collagen berharga rm79.00
Kedua - Figure Up Slimming beharga rm68
Ketiga - Jungong Detox White Patch untuk 1 bulan berharga rm60


Nak tahu syarat-syarat penyertaan? Boleh la berkunjung ke blog SUFFAH BEAUTY SHOP ni. Tarikh tutop penyertaan : 21/11/2010 bersamaan dengan birthday tuan blog. Happy besday in advance ya!! ;)) Semoga ade luck ida kali ni. Sekian.


Saturday, November 13, 2010

gambar bogel pakwe???

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 8:59 PM 2 KATA KAU
Salam.

Hari sabtu yang bosan. Tadi kuar pegi mid valley sorang-sorang LAGI. Kuar pon sebab nak gi makan. Dah tahap kebulur dok umah. Ingat nye nak makan KFC, tapi bapak ramai giler orang. So, naik tingkat 3 pegi food court, makan western . Nyum2. Chicken grilled with sausage. Rm13 lebih .

[ gambar hiasan google.com ]

Tapi berbaloi sebab lazat. Huu~~ Air

Day 13 : This week.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:50 AM 1 KATA KAU

Salam.

I hate this week. :( Something happen that makes me really sad. Hurm.. Minggu ni kerje shif pagi. Balik kul 4.30 petang. Balik rumah terus tak pegi mane-mane. Bosan gile. Benci keje pagi. Tak best! Minggu ni belajar buat report. Minggu ni jugak ade test MIF dari India. Susah gile kentang. Tak tahu la sape yang dapat top 10 nanti. Memang tabik la. Huhu. Test MIF tu termasuk ngan listening, speaking, writing, data entry, typing test, IQ test macam-macam. Huhu. Minggu ni mood tak berape OK. :(

p/s : i hate 11/11/2010


Day 12 : What’s in your bag.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:46 AM 1 KATA KAU
[ bukan beg sebenar . kredit google.com ]

Salam.

Ida cite sal beg yang ida bawak gi keje la ek? Kat dalam tu confirm la kene ade wallet ngan handphone. Lepas tu, ade telekung. Then ade buku nak salin nota. Ada pen. Ada pensil. Ada botol air. Ada payung. Ada tisu. Rase nya tu je la yang wajib kene bawak tiap-tiap hari. ;)

p/s : teringin nak shopping beli bag baru


Day 11 : Your siblings.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:36 AM 0 KATA KAU

Salam.

Ida anak sulung dari 6 orang adik beradik. Ida ade sorang je adik

Day 10 : What you wore today.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:28 AM 0 KATA KAU
[ gambar hiasan dari google.com ]


Salam.

Cabaran 30days nampak nye banyak tertangguh la. Rase macam nak give up je. Ida punye broadband da kene barred sebab tak bayar =p pastu ade hotspot lak asyik limited je. Geram betol la. Sebab tu lame tak online =.=

What I wore today? Today

Tuesday, November 9, 2010

Day 09 : Your beliefs.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 6:28 PM 0 KATA KAU


Salam.

Kenyang nye. Baru lepas makan nasi putih ngan ayam percik. Nyum2. Lapa gile sebab tadi tak lunch, cume breakfast je. Lepas je setel bayar sewa rumah, terus berselera nak makan. First time ida bayar sewa rumah tau, sebelum ni mane penah duduk umah sewe. HUHU.

Cabaran hari ke 9

Monday, November 8, 2010

Day 08 : A moment.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 5:21 PM 0 KATA KAU
Salam.

Mase entry ni ditaip, ida tengah bengang tau. Dah la penat

Sunday, November 7, 2010

Day 07 : Your best friend.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:17 PM 0 KATA KAU

Salam.

My best friend? Actually ida tak de orang yang ida nak sebut as best friend. Sebab bagi ida best friend beredar mengikut zaman. Zaman sekolah rendah, best

Day 06 : Your day.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:16 PM 1 KATA KAU
Salam.

Alamak lambat lak nak update sal cabaran hari ke 6. Sebab semalam memang bz sangat kuar ngan BFF, tak sempat nak online pon. Seronok dapat lepak ngan BFF

Friday, November 5, 2010

Day 05 : Your definition of love.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:47 AM 1 KATA KAU
Salam.

Sangat penat lah rasa hari ni. Nasib baik esok cuti tak payah gi kerje. Tapi esok ade banyak hal jugak nak setel ni, termasuk gi merendek ngan kawan. HUHU =p

Sikit nak update sal cabaran hari ke 5. Topik tentang cinta

Thursday, November 4, 2010

Day 04 : What you ate today.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:53 PM 0 KATA KAU
Salam.

Ida punye broadband dah sampai limit die. Tak boleh online selagi tak bayar bil tertunggak. Sobs~~ Terpaksa la beli prepaid untuk wifi hotspot kat umah ida ni. rm5 per day. Hari ni, hari kedua ida beli. Tak boleh nak hidup la kalau tak online. Hurm! Kopak...kopakkk!

Salah 1 sebab nak online, kerana tak nak miss

Wednesday, November 3, 2010

Day 03 : Your parents.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:49 PM 1 KATA KAU
Salam.

Seronok kerje petang. Boleh bangun agak lambat sikit, pastu ade banyak mase nak online di siang hari. Siang hari line laju dari malam. Yahu!! Semalam ida beli wifi hotspot kat umah ida ni. RM5 per day. So, kena la online 24jam, kalau tak..rugi la . =p Cabaran hari ke 3 diteruskan. Kali ni

Tuesday, November 2, 2010

Day 02 : Your first love.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:50 PM 0 KATA KAU

Salam.

Semalam 1 hari ida tak online. Bz sikit. Hohoho. Tapi cabaran 30 hari tetap tak boleh ditinggalkan. Jum kite sambung cabaran untuk day 2 plak. Ades, topik nye kene cerita pasal "Your First Love". Nak kene jujur ke tanak ni ek? Lolz.

Kata orang,

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea