Sunday, November 7, 2010

Day 06 : Your day.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:16 PM
Salam.

Alamak lambat lak nak update sal cabaran hari ke 6. Sebab semalam memang bz sangat kuar ngan BFF, tak sempat nak online pon. Seronok dapat lepak ngan BFF yang dah lame jugak tak jumpa.

Nuyu turun dari temerloh, Mariam lak turun dari bangi. Dila je tak dapat join sebab ade hal. :( kalau tak, mesti dah cukup korum .HUHU. Kitorang jumpa kat pkns shah alam kul 1 petang. Pastu solat zohor dulu, then makan kat mcD pkns. After that, pergi PAS untuk sesi asah bakat @karaoke. haha. 3 0rang 16 lagu. Ok la, setakat nak lepas rindu kan? Lama tak karok same-same. Teringat zaman study sulu. Lepas tu, solat asar then gerak pergi JJ bukit raja. Lepas maghrib plak gerak pegi I-city. Nuyu tak pernah gi I-city lagi, so bawak la die pegi. Best. Cantik.



Kebetulan malam tu ada konsert hot fm big jam. Tapi kitorang tak tengok pon konsert tu. Baik amik-amik gambar kat lampu I-city, lagi syok dari bersempit-sempit tengok konsert. Huhu. Balik dari I-city, kitorang tapau char kuey teow kat bawah umah ida. Orang cakap, char kuey teow kat vista angkasa ni sedap sangat. Ida pon ajak la kawan- kawan try. Hurmm not bad la. Yummy~ Makan sampai licin.

Tu la serba sedikit semalam punye cerita. Gonna miss yu gals.. SObs~ Nanti jumpa lagi ek. Dila kene follow tau! Rindu kamu sangat.



1 KATA KAU:

Anonymous said... [Reply]

hehe.. macey ida tumpang bum umah 3ari 2mlm.. heheh.. memg mcm honey moon da.. ;p -nuyu

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea