Friday, November 5, 2010

Day 05 : Your definition of love.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:47 AM
Salam.

Sangat penat lah rasa hari ni. Nasib baik esok cuti tak payah gi kerje. Tapi esok ade banyak hal jugak nak setel ni, termasuk gi merendek ngan kawan. HUHU =p

Sikit nak update sal cabaran hari ke 5. Topik tentang cinta lagi, hari tu sal first love, ni sal my definition of love pulak. Hurm..



For me, love tu best bila kite tengah bahagia, tapi bila time gaduh tu rase macam tak best sangat love ni. Sometimes love is like flower, sometimes love can be like a poison. huh! Love and tears cannot be separate. :) Tapi saat paling best, bile time baru baik dari gaduh. Rasa hepi sangat dapat berada dekat dengan orang yang kita sayang. Ngee~ Tapi skop love ni pon meluas. Jangan lupe love pada Tuhan, pada ibu bapa, pada adik beradik n kawan-kawan. Bukan pada kekasih hati je tau.

p/s : sayangi lah orang yang sayang kita ;)


1 KATA KAU:

intanurulfateha said... [Reply]

sygs`
u keje ape?

waaa bolela bnje i kan kan? ;p

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea