Tuesday, November 2, 2010

Day 02 : Your first love.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:50 PM

Salam.

Semalam 1 hari ida tak online. Bz sikit. Hohoho. Tapi cabaran 30 hari tetap tak boleh ditinggalkan. Jum kite sambung cabaran untuk day 2 plak. Ades, topik nye kene cerita pasal "Your First Love". Nak kene jujur ke tanak ni ek? Lolz.

Kata orang, first love atau cinta pertama susah nak lupa. Atau memang tak boleh dan takkan kita lupa sampai bila-bila. Betol kaaa??? First love ni termasuk ngan cinta monyet zaman sekolah tak? Hehe. Kalau termasuk, ida punye first love mase ida darjah 6 la =p *malu nye nak cite.. boleh tak kalau nak skip* HUHU. Tapi sekarang dah lost contact dengan mamat itu. Apa cite la die sekarang ek? Ntah-ntah dah kahwin. Kalau first love tak termasuk cinta monyet zaman sekolah, first love ida ialah dengan someone called 'D'. Adalah dalam 3 tahun kitorang couple , tapi jodoh tak panjang kan.. Die pon sekarang sudah bertunang. :) Hopefully, die bahagia la dengan tunang die sekarang.

Bagi ida, first love ni mungkin la ida takkan lupa sampai bila-bila, tapi benda ni hanya sejarah. Ia nya takkan ade effect untuk ida punye current relationship wif mr. MJ. :) Past is past kan. Buat ape nak terkenangkan our first love. Just focus kat perhubungan sekarang. Ngee~~ Love u, mr. MJ.

p/s : nak on mode jiwang la malam ni.


0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea