Sunday, October 31, 2010

Day 1 : Introduce Yourself.

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 4:47 PM



Salam.

Rasa nya ramai blogger yang pernah buat benda ni kan? Update blog dengan "30 days Challenge" . Seronok jugak. At least ada idea nak update blog. So hari ni, ida pon nak start ida punye "30 days challenge" gak. Challenge ni ida dapat dari website -> INI. Ada banyak challenges kat website tu. Korang yang berminat boleh la usha. :)

Day 1 : Introduce Yourself.
*macam dalam class LDK la pulak huhu*


Nama kat blog : Luvida. Actually come from the words Luv + Ida. Ida tu name timangan saye la. Kawan-kawan, family sume panggil ida. Tapi bila dah start keje ni, kat tempat keja ngan kat umah sewa orang panggil Winda. Winda tu name dari facebook saye, come from watak marsyanda dalam benci bilang cinta. :)

Umur saye 24 tahun. Eh, bulan 12 nanti baru 24 tahun ok. Uwaaa!!Dah tua. :((
Saya lahir kat kuantan pahang. Sekarang family saye duduk kat jengka, pahang. Bunyi nye macam saye ni anak jati pahang la kan? sebenarnya tak la jati sangat. Sebab saye membesar dan bersekolah kat Dungun, terengganu selame 16 tahun. Bila masuk form 5 baru saye pindah balik ke jengka pahang. Semua nye ikot abah kerja. :)

Sebelum ni, saya study kat uitm shah alam, degree in computer science. Diploma plak, course yang sama kat uitm perak.. Sekarang ni saya dah kerja, baru je setat training dalam 3 minggu..

Apa lagi nak intro ni ha... hobi saya melepak. Melepak kat mana? mesti lah kat facebook ngan blogspot. Tak pon kat website porno, eh silap, website hiburan. keh keh keh. Best ape layan gosip liar ni.. I like!~

Ok la ek.. tulis panjang-panjang pon bukan korang bace gak. WEKSS!!! Jumpa esok dalam Cabaran 30 hari - Day 2.
Bye bye

p/s : ada apa nak tahu sal ida bole tanye kat komen ek =p



10 KATA KAU:

cik QasehThya said... [Reply]

huhu..
Qaseh pon buat gak bende ni...tapi tersangkut-sangkut..hehe :)

LuVidA^^ said... [Reply]

@cik QasehThya, nak tanam azam supaya x tersangkut2 la =p

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply]

oo..ade cabaran cenggini ea, xtau lak
emiey tau buat tag jer..~ngeeeeeeee

hamzah ian said... [Reply]

hehe..
amende ni weh?

Nur Edrina said... [Reply]

kak ida ..
tulis je panjang2 , fina baca !
hehehe xD

*nanty if tak de cite nak update blog..nak guna car nie jugak laa .. hee~ (^^,)

LuVidA^^ said... [Reply]

@♥-- emieysandra --♥, ade. tapi x berleluase sgt. ehee

LuVidA^^ said... [Reply]

@hamzah ian, ini cabaran suke suki =p

LuVidA^^ said... [Reply]

@Nur Edrina, thx sebab bace! ;) sile2 buat cmni gak nti ek

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

nak kene buat camni ke? rase tercabar nih..hehehe

LuVidA^^ said... [Reply]

@NahDaTuLIzaH, akak jum buat!! =p

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea