Sunday, October 3, 2010

Lagu Maher Zain sedap & best!

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 10:59 PM
Salam.

Mata agak mengantuk ni. Lepak kat mukabuku jup. Ida update status ni :

Fenomena seni Maher Zain. Lagu-lagu die mulai mendapat tempat di hati kita. ; ) best best


Pastu ade orang komen, die masih tak tahu siapa Maher Zain ni. Ida pon actually tatau jugak pasal background die. Cuma ida ade dengar beberapa buah lagu die dari handpon adik ida. Adik ida ni study UIA. Dia yang perkenal kan lagu-lagu Maher Zain ni kat umah, sampai adik-adik ida yang lain pon dah pandai nyanyi lagu-lagu Maher Zain ni. ; ) For me, it is good. At least, lagu-lagu berunsur islamik ni tetap mendapat perhatian budak-budak muda zaman sekarang.

Pada sape yang nak tahu tentang Maher Zain ni, boleh klik kat link i luv Islam INI.
Kat bawah ni pulak ida share 1 video klip tajuk 'InsyaAllah' ; ) .. Lagu lain yang best seperti for the rest of my life ngan BarakAllah korang boleh search kat youtube ok? Jumpa lagi. Selamat Malam...



p/s : Katenye sekarang ni Maher Zain ade kat malaysia smpai 16 october, jelajah beberape tempat dan bakal buat konsert di Shah Alam. Alhamdulillah.

4 KATA KAU:

$h@h_Izn@n said... [Reply]

camkenal je maher zain ni...jiran blkg umah shah keh3...just joke...lagu dia semua bestduk didengar dan makana yang jelas...kan3..??

syaher khan said... [Reply]

salam...lgu2 maher zain memg best gler,,ce dgar plak lagu palestine will be free..video klip dye bez...cm bg aura,,hee

LuVidA^^ said... [Reply]

@$h@h_Izn@n, jiran ek hehee.. yup lagu2 die sume ade maksud yg mendalam utk dihayati :)

LuVidA^^ said... [Reply]

@syaher khan, salam. yup da dgr gak lagu tu.. :) vdeo klip die pon unik. hehe

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea