Sunday, October 10, 2010

CONTEST SENYUMAN MANEH

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 10:24 AM

Salam.

Ain Gojes telah menge'tag' ida untuk join contest senyuman maneh. Untuk tau detail boleh terjah kat blog Gadis Kampung Separa Bandar ni. :D *senyuman anda memang maneh hehe I likeee*

Ade 2 prob, 1 nye..kontes ni close pade 10/10/10. So ida dah tak boleh join la ni? sobss!~ Prob ke 2 nye, ida tak de pix senyum maneh la. Sume senyum kelat ngan senyum kamben je. So how? Huhu.

Tapi ida nak antar la jugak penyertaan. Ida guna pix ni..

ida yang baju biru. adik ida yang baju hijau tu blog die yang ni --> blog far.e.zah

Ni je la pix ida yang senyum agak maneh sebab nampak gigi rabbit. Yang pix lain sume nak cover-cover bajet comel. Uhuuhuuu.. Ok la. Good Luck pada sumer yang join ek. Adiah topup rm 30. Masyukk tu buat gayut ngan boifee =p

Eh lupa plak. Kena TAG lagi 2 orang.. sempat lagi ni, sebab tutup kul 10.10 malam ni. Hehe.. So, ida nak tag :

1) Aimi Zawiyah

2) Aida Wahab

see yaaaa


2 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea