Saturday, October 2, 2010

DIGSBY gabung IM, Email & Laman Sosial

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:56 AM

Salam.

Tadi ida belek majalah Remaja, baca 1 artikel tentang DIGSBY. Mungkin ada yang pernah dengar atau dah memang tengah guna digsby ni. Tapi pada yang first time dengar, digsby ni aplikasi yang menggabungkan IM, email dan laman sosial dalam 1 software. IM atau instant messenger yang digsby ni support adalah GTalk, AIM, YM, ICQ dan Jabber. Laman sosial pulak seperti myspace, facebook dan twitter.


Best kan? Ida pon baru install tadi. So, sekarang pon tengah explore lagi nak guna benda ni. Sapa yang berminat nak install boleh klik SINI untuk Download DIGSBY(windows).


kalau ade ape-ape update kat kite punya facebook, digsby ni la akan kuarkan pop-up untuk bagi alert kat kite. Sama ada friend request ke, new message ke. Selain tu, kita pon boleh update status kita via digsby. Huhu~ Ok lah, mata dah ngantuk ni. Esok cerita lagi. Selamat Malam.

p/s : suke logo die yang cute tu


0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea