Sunday, October 17, 2010

Katherine Heigl yang cun! I like it!~~

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 4:44 PM
Salam.

It's sunday. Ida just duduk bilik je. Tak de kuar gi mane-mane pon, sebab semalam dah kuar gi Mid. Tadi surf internet, tengok-tengok Katherine Heigl dah kuar dengan new movie. Ida sangat suke die! Kat malaysia movie tu release next week kot. Tajuk die Life as We Know It. Romantic Comedy punye cerita. Nak tengokk!!!!




Last tengok movie aritu cerita Magika. Tu pon kazen yang belanje. Hari rabu memang save tengok wayang. rm7 je! :) Ermmmm, duduk kat vista angkasa ni, sangat dekat ngan Mid Valley. Naek rapid Kl, dalam 5-10 minit je. Huhu. Kalau takde sape nak bawak, ida boleh tengok wayang sorang-sorang je. Apa ade kisah kan kan??? =p


0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea