Sunday, October 10, 2010

10/10/10

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 10:42 AM
Salam.

Today is Sunday. 10/10/10. Wow. Cantik kan date arini? Congrats pada yang nikah/sanding arini. Hehe. Ida nak booking tahun depan la. 11/11/11 atau due tahun lagi. 12/12/12. Hihik!

Satu yang ida pelik ni kan, bila login kat dashboard, pastu pergi kat 'stats' ida tengok tiap-tiap ari mesti ade yang view ida punye posting tajuk "baju kurung moden dan kisah mani" klik sini untuk ke entri itu.
Mani tu name burung mase world cup aritu la. Isk..isk..sabor je la~

Apa aktiviti korang hari ni? Ade yang sambut anniversary tak? Hehe.. Ida maybe nak pergi tolong kemas umah baru mak mr.MJ.. petang lak ade invitation birthday party anak kawan. Tengok lah macam mane. Nanti ida cerita lagi k..

p/s : tak boleh blah dengan orang yang otak kuning. Eh ade kene mengene ke? haha.


0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea