Saturday, July 10, 2010

baju kurung moden dan kisah mani

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:10 AM
salam..

ape khabar anda? ade sihat? bagusss~~ malam ni ape lak yang ida nak bebel kan ek? hm.. hati tengah tak best ni.. tapi tak pe lah.. abaikan je la.. ade pasang surut nye.. tapi kalau asyik pasang je.. bole ke nak tahan? +____+ eh.. eh.. sebut pasal pasang.. berape pasang baju ek nak buat tahun ni? agaggaga~~ raye dah dekat ni.. huhuii.. tak sempat dah ke nak tempah baju?? em.. kene cari baju yang dah siap jugak la nampak gaye nye.. ingat nak pakai baju kurung moden lagi.. tapi kalau bukan tempah, size tak berape ngam la.. tak cun la gitu.. hadoi~


tadi tengok berita, ramai yang dah maklum.. sotong bername paul yang nama nye kian meningkat naik tu.. telah memilih spain sebagai juara worldcup tahun ni.. *ingat kan sotong tu dah arwah.. hidup lagi rupenye* tapi.......... ade pulak wujud sekor lagi binatang baru... jeng jeng jeng... si burung hijau.. dari kota singapura yang bernama mani.. memilih holland a.k.a belanda yang akan menjuarai worldcup.. nampak nye ade percanggahan di situ... tapi untuk penentuan tempat ke 3 ngan 4.. due-due ekor binatang ni ramal germany yang akan menang.. takpe2.. korang boleh sokong pasukan masing-masing.. ida tetap dengan spain dan david villa tersayang.. :))))) jangan percaye sangat sudah.. tak baik.. doce.. :P~
credit pixca to : google..




0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea