Thursday, July 29, 2010

panas : amy search cium isteri

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:45 AM
salam.

ade tak yang pernah tengok rancangan Sehati Sejiwa kat tv1 ? ala....rancangan yang jempot pasangan selebriti yang dah kahwin tu....untuk diinterview....hos die misha omar.... :) petang semalam, kul 2...ida ade tengok.... die jemput amy search ngan wife die, norish.... rata-rata yang datang kat rancangan tu kan, mesti nampak cam sweet couple je... suke tengok.... before ni ida pernah tengok lan kristal, arwah achik spin, mawi, dan beberapa orang artis lagi la... *kalau tetamu jemputan die tak hot, ida tak tengok la..huhu*

amy......ingat kan die ni tak banyak cakap..... rupenye...... tidak...... :)
norish yang cantek dan tinggi.......... :)misha omar......yang dah bukak braces nye......... :)

selain dapat tips berumah tangga, boleh gak dengar cerita dari dorang.... maklum lah, kite yang belum kahwin ni, kene la kutip info dari orang yang dah berpengalaman.... amy cakap, die dah 3x kecundang....dengan kak norish ni kali ke 4 la ye.....doakan la semoga berkekalan gitu... :)

kelihatan atas meja tu.... kek harijadi amy....diorang kire buat surprise la....mase hujung rancangan....baju purple....sedondon... :)

actually ida pon kire peminat amy gak.... ngan anak die nabila huda.... walaupon diorang ni lain-lain... bapa nye penyanyi...anak nye pelakon....huhu.... semalam jugak rancangan tu live tau....kebetulan birthday amy ke 52... aik...same lak umor ngan abah ida kwangkwangkwang~~ hepy besday la ye uncle amy!~ :)) satu pesanan akak norish, dalam berumah tangga ni kite kene banyak sabar......then terima pasangan kite seadanya.....

nah......amy kiss pipi wife die.....


p/s : credit pixca to : sehati sejiwa rtm tv1....
congrats to nabila huda...dah jadi mummy..... amy lak dah jadi atok.... weeee


10 KATA KAU:

Mawar_berduri said... [Reply]

halal...xpe...hihihi

IxoR@ said... [Reply]

hohohoho....

aii nak gak... kihkihkihkih

lalink7 said... [Reply]

swit~

Dee said... [Reply]

hari apa rancangan ni ye..

::AnEp:: said... [Reply]

halal..sbb tu isteri dia..rock2 dia pon..ati ade taman.

LuVidA^^ said... [Reply]

mawar --> yup! sebab halal la die berani kiss dalam tv

LuVidA^^ said... [Reply]

sis ixora --> aipp! nak ape? haha

LuVidA^^ said... [Reply]

lalink --> ya.. swit gitu..

LuVidA^^ said... [Reply]

kak dee --> hari rabu jam 2 petang

LuVidA^^ said... [Reply]

anep --> yeah! rox! suke uncle amy! hehehe... sume org kne ade tmn dlm hati die.. bru bes =p

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea