Thursday, July 15, 2010

miss world : entry banyak gambar awek cun

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 5:27 PM
salam.

hari tu.. mase tengah layan hindustan (cerita hum dil de chuke sanam) lakonan aishwarya rai.. tibe-tibe ida rase cam minat lak nak google pasal miss world.. actually film tu antara hindi film yang paling ida suke....sebab ade babak-babak yang sweet gitu antara aishu dan salman khan... uhuuu~~ so.. hari ni, ida nak share sikit pasal miss world.. agak-agak kalau ade gambar yang sensored tu.. cepat-cepat tutop mate ek :P~~

Miss World 2010 adelah acara miss world kali yang ke 60.. bakal diadakan pada 30 oktober tahun ni di Sanya, People's Republic Of China. Acara Miss World tahun ni jugak, katenya akan menjadi antara yang terhebat dalam sejarah miss world sebab akan ade penyertaan dari seramai 125 aweks di seluruh pelusuk dunia. Pemenang Miss World tahun lepas iaitu Kaiane Aldorino akan menyampaikan sendiri crown kemenangan tu nanti..... :)))

winner of miss world 2009

kalau ikot dari senarai contestants tu sume.... yang paling mude berusia 18 tahun dan yang paling tua berusia 24 tahun... sebaye ida gitu..huhuu~~ tapi tahun ni tak de lak calon dari negara kite sendiri....

antara peserta-peserta miss world tahun ni...ialah :

Denise Garrido...dari canada... umor 23 tahun.. tinggi 176 cm

malika menard... dari france..umor 22 tahun.. tinggi juga 176 cm

Manasvi Mamgai... dari india...umor 22 tahun... tinggi 175cm...

Hiroko Matsunaga....dari japan...umor 18... tinggi 171 cm...

Czarina Gatbonton... dari filipina...umor 19... tinggi 170cm...

lawa-lawa kan diorang sume ni?? huhuu.... kagum tengok... :)))) ok la..sampai sini dulu... nanti kite sharing-sharing lagi... ahaks!! yang penting suke tengok aishwarya rai... die sangat cantik ok....lebih-lebih lagi mate nye.. aishwarya rai jugak penah masuk miss world tahun 1994... dan mase tahun 2000 die penah dinobatkan sebagai peserta paling cantik yang penah menyertai pertandingan ratu cantik.. classs gitu... pelakun Julia Roberts plak penah menyebut nama aishwarya rai sebagai 'orang paling cantik di dunia' di festival filem Cannes...



credit all the pixca to google.com..... thx....

9 KATA KAU:

PIDUT ASiS said... [Reply]

cair den..hahaha..tak ley bayang da 60 tahun..pemenang tyme mula2 pertandingan ni start mesti dan umo 80++..tu pon kalau still hidup..hahaha

Post Terhangat...
Fuck:Antara Yang Tersurat Dan Tersirat..

princeduyong said... [Reply]

bekenan pulak kat miss india tu...:)

SKETSA JAM EMPAT

LuVidA^^ said... [Reply]

hahhaa.... cair ek.... =p
tu la.. da lame upenye.. asal dulu miss world ni pertandingan baju mandi je.. bikini2 gitu

naz said... [Reply]

i rasa katrina kaif lagi cantik kot :)

LuVidA^^ said... [Reply]

priceduyong --> amboi... tapi die mmg cun.. miss india ni muke ade cmpur klasik2 sket..


naz --> yg ade skandal ngn salman khan sume cun2 :P

Stargone said... [Reply]

saya suka entri ni.. pasal ramai awek cun. hahaha!! kalau saya nak pilih satu boleh tak?

LuVidA^^ said... [Reply]

stargone --> amboi.. suke aja ek.. ida rase sume yg komen pon laki2.. hahaha... :P nk pilih yg mne?

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

Saya tak cantik tapi saya cumel jek..hahahaha..

(lame tak ngomen kat cni...congrats ida da tukar umah.. )

LuVidA^^ said... [Reply]

kak izah --> hahhaa betol tu kak.. comel sgt... i likeeee :)))))

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea