Saturday, July 24, 2010

Lucky Draw RASP

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:31 AM

salam.

sekarang ni ida asyik teringin nak join giveaway je....ade sorang akak ni, sempena besday die, die ade buat lucky draw... kite tunggu la sape yang bertuah nanti ek....

Syarat-syarat penyertaan adalah :-

1) Just copy paste gambar lucky draw tu ke blog uols...

2) Buat a simple entri kat blog uols pasal lucky draw ni or nak copy paste syarat2 nie pun ok je...

3) Tinggalkan komen kat entri ahkak ni bila dah settle steps 1 & 2 ...

4) Peserta tak semestinya follower pun, and tak perlu jadik follower i ....

5) Peserta haruslah mempunyai alamat di Malaysia ya.....

simple je kan? tarikh tutop 28 julai 2010.... tinggal 4 hari je lagi... ayuh... sape yang berminat terjah ini blog... KLIK SINI....


3 KATA KAU:

mama zharfan said... [Reply]

me BW here..good luck!!

::AnEp:: said... [Reply]

wow..nk cube lah..
hohohoh~~

LuVidA^^ said... [Reply]

mama --> thx a lot! :)


anep --> sile2 cube... :))))

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea