Thursday, July 15, 2010

Dini's 4th Giveaway

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:28 AM

salam...

kali ni ida nak join 1 lagi giveaway... actually ida tau pasal giveaway ni sebab ida telah die tag oleh si comel qaseh tyha ... giveaway ni datang nye dari blog cik ardinihumaira .... kat bawah ni ida copy paste syarat-syarat penyertaan :

1. buat satu entry mengenai giveaway ini..

2. tag 3 orang rakan korang untuk join giveaway ini dan pastikan diorang tahu bahawasanya diorang kena tag...

3. tinggalkan link entry penyertaan korang pada kotak komen entry 4th Giveaway ni.. tulis cam ni :



Penyertaan : http://____

Referral : http://_____ (link referral korang)



4. letakkan banner giveaway ni pada sidebar blog korang dan linkkan pada entry 4th Giveaway ini.. kalau gambo ni besau sangat, kecikkan ye. hehehe..

5. kalau korang ada banyak blog, nak join guna semua blog tu pun tak kisah, dibenarkan..

6. follow? ohhh dni tak mengamalkan dasar paksaan. nak follow, follow. tak mo follow, no poblem..

7. dni tak janji dapat jejak entry korang secepat mungkin maka jangan merajuk ye.. (haha, jadi syarat gak menda ni ;p)


Tarikh tutup penyertaan adalah pada:

8 Ogos 2010 jam 1 tengahari

hadiah nye boleh tahan lumayan gak.... kalau nak tahu, boleh terjah sendiri ke blog dni ok?? jom same-same kite meriahkan giveaway ni.... tak salah mencoba..... :)))) *klik je banner atas tu.... boleh terus sampai ke entry giveaway itu.. senang kan.. ahhaahha*

oh lastly, ini blogger yang ida teringin nak tag untuk turut serta dalam giveaway ini...jengjengjeng... mereka adalah :



2 KATA KAU:

izansalleh® said... [Reply]

ok, dah buat ;))
thanks kak ida ;)

LuVidA^^ said... [Reply]

izan --> heheheee... welkam... gud lux.. kalau dpt, adiah share2 :P

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea