Thursday, July 8, 2010

Lagenda Budak Setan : Drama Bersiri Astro Prima

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 5:15 PM

salam.

ingat kan demam Lagenda Budak Setan dah berakhir... tapi rupe nye ade berita baik untuk peminat setia novel ni.. baru-baru ni movie dah di tayangkan di pawagam.. pecah panggung jugak la kan? walaupon ramai yang tak puas hati dengan hasil movie tu.. tapi tak pe, jangan kecewa.. sebab lepas ni, dengar cerita nak buat drama bersiri lak kat astro prima.. wohoooo~~ tak sabarnye... tapi tak tau lak sape barisan pelakon nye.. tapi yang ida tau ade anne ngasri... :) mintak-mintak watak kasyah masih lagi lakonan farid kamil.. i laikkk!!~ :D
by da way, sape ade novel yang last tu.. tajuk berakhirnye sebuah lagenda.. belum bace la.. nak pinjam bole? huhu



7 KATA KAU:

xazryx said... [Reply]

farid kamil mmg berlakon jd kasyah lg .cume ade pelakon2 lain ade tukar dr filem asal .

LuVidA^^ said... [Reply]

yeke???besnye.. thx 4 da info ya... :D

sI tEDI said... [Reply]

siri tv pulak!

khairulpg said... [Reply]

Lisa Surihani x brlakon ke? kalau Lisa xde, xde la yg cantiknya..:)

LuVidA^^ said... [Reply]

si tedi --> best2 haha..

khairulpg --> mintak2 lisa ade kn?

Liza said... [Reply]

As salam.. Baru first time dtg sini masa searching video promo drama ni. kat mana ek nak copy? Me pun tak sabar nak tgk sebab promo buat at my workplace..

LuVidA^^ said... [Reply]

liza --> wsalam...nak copy? tunggu la drama ni kuar kat astro prima setat 10 ogos nanti...

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea