Monday, July 5, 2010

david villa vs miroslav klose

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 5:43 PM

salam.

petang ni ida rase macam nak taip something lak.. sian blog dah lame tak update.. ehee.. semalam hari ahad, 4 julai..ida ngan abah ikot anta adik regsiter UM..name die mohd fadhil.. aritu die masuk asasi UM...so sekarang dah bole sambung dgree plak..congrats beb :D~bertolak dari pahang dalam kul 730 pagi... sampai UM area kul 10 lebih... mase tu dah jem dah.. UM ni besar, tapi kalau time register, memang kompem jalan jem... parking tak penah nak cukup... alahai... nak kene jalan kaki jauh mase angkat barang.. nasib la adik ida ni laki, so barang die sikit.. kalau kene barang ida, memang 2 kali punggah la jawapnye... dah la mase punggah barang tu, hujan lebat... abes kuyup :( nak naik bilik lak, die dapat level 4.... tak de lif ok? ha.. tau sendiri la azab die macam mane.. haha.. bilik die plak kecik yang amat... kalau sape yang biase ngan UM mesti bole bayang kot keadaan kolej tu cm mane...die dapat kolej ke 7...


abes setel hal kat UM....ida ngan abah pegi UIA lak.. anta adik yang pempuan...wekend die ade balik cuti kat uma...adik yang ni plak name die faizah..baru je masuk amik asasi kat UIA P.jaya..faizah ngan padil beze umo setahun je... budak-budak zaman sekarang, mne main nak amik diploma dah... sume nak express je... :) janji result ok, boleh la dapat asasi ngan matriks.. macam ida dulu, huuu... takat sambung diploma lepas la.. ahaks!~
setel kat UIA plak.... ida gerak balik pahang ngan abah... mase tu dah ngantok dalam kete.... tak sabar nak tunggu sampai umah.... malam tadinye, tido 2 jam je.... sebab tengok bola.. spain vs paraguay... mane bole tak tengok.... i love my david villa.. ahahaa.. :D~~

lepas ni turn spain vs germany lak... due-due my feveret team... so tak kisah la sape menang.... :D tapi rasenye, germany lebih kuat... kan kan? :) final nanti, holland akan jumpe ngan germany.... mr. MJ fanatik holland sangat2.... kite tengok la nanti, team baby ke, team abg yang akan julang piala worldcup 2010. huhu!~

hm..dah nak masuk 2 minggu ida rehat kat umah lepas tamat study....2 minggu jugak la berjauhan ngan mr. MJ.. actualy mase ida turun anta adik kat UM ngan UIA tu, patot nye ida jumpe mr. MJ... kawan-kawan sekulah die ade buat reunion kat sunway pyramid.... mule-mule dorang nak buat 3 hb....tapi tukar lak buat 4 hb... so clash ngan date yang ida nak kene anta adik-adik...so, ida tak bole la join reunion tu... tak bole la jumpe mr. MJ... sedih kan? uhuu...tak pe la, tak de jodo nak jumpe.. kene tahan lagi la rindu ni :P
ok la.. sampai ketemu lagi...adios..wassalam...

kredit gambar sini


0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea