Saturday, July 31, 2010

rindu amani dan mj

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 3:14 AM

salam.

dah pagi rupenye.. mate pon dah kuyu ni.. tunggu mase je nak pejam.. malam ni tak de buat ape, tibe-tibe teringat kat adik mia sara @ amani...ala, budak comel dalam cite adamaya tu la.. so, tadi ida layan la cite tu kat website tv3.. actually dulu ida just layan part awal ngan akhir... part tengah-tengah banyak missed sebab dulu ida masih study...so, kadang tu malas nak turun ke bilik tv kat kolej... sebab tu banyak missed... tadi pon ida start tengok dari episod 10... mase tu maya kat uitm lagi.. baru lepas kawin ngan adam..sempat tengok die pregnen...and sempat tengok amani mase baby.. tibe-tibe rase nak sangat ade anak sendiri.. huhu~

same-same kutip ngan mr.Mj mase kat redang aritu.....

pix mase pegi genting..... waktu ni, usia perkenalan baru masuk 2 bulan... lalalala~~

motif??? rindu la! haha... meroyan sorang-sorang.... mr.mj da tido awal...sok pagi die ade keje nak kene pegi penang... hurm....sedihnye dah terpisah negeri ni.... bile la boleh dating lagi.... sob sob..... ida ingat lepas raya baru nak cari keje kat kl.... lame nye ida nak kene jadi penganggur ahakss! terpakse la tahan rindu..... lagi sebulan je besday my garfield ni..... ape nak kasi adiah ek..... duit pon tade :((( *bagi peluk cium je la... bole ?? huu*


p/s : really miss my mr.MJ... uwaaa......mahu ketemu...... :(




2 KATA KAU:

lalink7 said... [Reply]

ida ~~ nnt isnin nie slot AKASIA amani blakon..xsbr sis mau nengok sey..

same la kiter..boypren jauh..bosan giler...aduh

LuVidA^^ said... [Reply]

yeke ?? wahh... tapi... 6.30 tengok BBC la ... dimas n winda.. huu

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea