Tuesday, July 6, 2010

kegilaan facebook dan button crocs

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:50 PM
salam.

ida just nak share pasal adik ida yang bongsu.. kitorang kat umah panggil die adi je.. baru darjah 3.. tapi dah buat facebook.. actually, ida la yang suroh die buat.. sebab nak lengkapkan siblings kat FB tu.. huhu~ mule-mule die cakap die nak buat mase darjah 5.. biar da besar sikit.. tapi ape ade hal ek? budak-budak zaman sekarang kan dah lebih expert gituuu... ajar sikit, diorang dah boleh explore sendiri.. :D~ sekarang kawan FB die dah ade 81 orang.. hihik..


selain dari hal facebook..adi ni jugak suke kumpul button crocs.. ida penah gak bagi die button..tapi dah ilang kot.. uhuuhuu.. sekarang die beli sndri.. ataupon tukar dengan kawan-kawan..


3 KATA KAU:

butterfly said... [Reply]

bdk2 skrg kan more advanced gitu..:P

Ezad said... [Reply]

buttons tue kat jb 1 rm 1.5 9 rm 10.. nntah la ek.. cantek ker crocs nie.. ida ade gak ker..

LuVidA^^ said... [Reply]

butterfly --> betol sgt la tu.. :)

ezad --> ida ade.. tp x pkai sgt pon.. button ade 2 pasang.. je

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea