Tuesday, July 27, 2010

dottie yang super HOT

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:18 AM
salam.

kenyang nye la....duduk rumah asyik makan makan makan ....tengok tv.... tidur..... agak-agak boleh gemuk tak nanti? mesti la jawapan nye --> BOLEH! bulan puase dah dekat....tapi nafsu makan makin bertambah.... pantang je lambat dapat nasi, perut mule berbunyi-bunyi.. adoilahhh....nasib la duduk kat umah bonda, tiap hari kompem makan nasi 2x.... :)

ouh ye, cakap pasal gemuk.....hari isnin....kul 10 malam...kat astro ria....ade 1 drama bersiri baru...baru masuk episod 4.... DOTTIE....


korang ade tengok tak? eheee..... ida suke sangat tengok cite ni....sebab dottie tu cute!~ :)) pastu suke watak mak die, along die ngan ajis (mamat yang mak die pakse kawen ngan dottie tu)... tapi bile masuk time watak marsha, maya, ngan pasal keje kat opis tu, agak bosan ckit... huhu

cakap pasal cite....drama bersiri lagenda budak setan dah kuar promo kat astro prima... huhuu... best! tak sabar nak tengok..... start 10 ogos ni.... kul 10.30 malam... same-same la kite nantikan ek.....

p/s : credit pixca tu murai.com.my...... :D



6 KATA KAU:

izansalleh® said... [Reply]

izan sempat tgk episode satu je. huhuhu

Mawar_berduri said... [Reply]

hai Ida, ape khabar ?
dah lame akak tak singgah ...
Sorry dear .....



Best ye citer ni...ala...umah akk tak de astro..huhuhu :((

LuVidA^^ said... [Reply]

izan --> kak ida kalau ade kat umah mmg x miss la... hehee

LuVidA^^ said... [Reply]

mawar --> hai akak.. ida sihat je.. :) ala.. yeke x de astro.. cube cari kat u-tube kalo ade =p

::AnEp:: said... [Reply]

dottie cumel ape...hehe

LuVidA^^ said... [Reply]

anep --> comel & gebu. hehe

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea