Friday, July 30, 2010

bila dah bosan... jum selongkar!

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 8:14 PM
salam.

bosan...ungkapan yang selalu jugak ida ungkapkan...bila dah tak tahu nak buat ape... facebooking sudah , blogwalking sudah, updating sudah.. ape lagi nak buat? lagi-lagi bila lappy kene konker dengan budak darjah 3 ni.... sila lihat gambar bukti di bawah.... sabar je la

si kecik tengah kusyuk bukak facebook die...

so....malam tadi, ida pon selongkar la laci....jumpe kertas ngan pen.....tibe-tibe dapat 1 idea.... hehhee..... bukan idea nakal la..... =p tengok bawah ni......

tadaa!! korang pernah main bende ni tak? haha... kire name kite ngan pasangan kite.....tengok berape % kuatnye cinte kalian.....uicehhh.... gedix gile......

ni name die tulis kat atas.... name ida tulis kat bawah..... total 83 % ..... kunun-kunun 83 % la sayang die pade ida......

ni plak.... name ida kat atas.... name die kat bawah.... total jugak same.... 83 % ..... yang best nye, mase time skolah dulu, orang cakap kalau dapat nilai yang same... maksud nye OK la tu! huhu.. :)))) anak panah pade due-due gambar menunjukkan perbezaan nilai...sebelum dapat nilai total yang same...... ala...tapi ni untuk main-main je...... bukan nye nak percaye benda ni... harus lah ida sayang mr.Mj 120 %... hahaha =p

opsss.....gambar yang bawah ni plak, kad matrik ida mase zaman diploma dulu.... hahaha... lucu gile muke! =p



best jugak selongkar laci ni.... kadang tu jumpe macam-macam barang...... suke tengok gambar lame....rindu zaman diploma kat uitm perak dulu ;)



6 KATA KAU:

Arra JaSmY said... [Reply]

hehe..dulu masa sekolah rajin suke gila main kira2 tuh..ahaks.skang dah besar macamni pon kdg2 bila bosan kat dalm klass layan jugak.ahaks.=p

naz said... [Reply]

dekat pas macam muka orang takut je haha

Ct SoLeHa said... [Reply]

hehe..skrg xmain dah..dulu mase sekolah konon main sbb nak tgok ok tak ngan mamat 2..haha..agak xmatured gile zaman dl2..

LuVidA^^ said... [Reply]

arra --> tu la.. zaman skolah la stat kenal bnde ni.. haha.. skrg pon layan lagi bile time mereng! =p

LuVidA^^ said... [Reply]

naz --> yeke.. tapi muke tu mmg klaka =p

LuVidA^^ said... [Reply]

soleha --> skrg awk da matured ek.... ida x matured sgt la kot =p

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea