Friday, July 30, 2010

pendedahan eksklusif

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 8:08 AM
salam.

ade sihat ke korang... ape macam? sekarang ni, ida agak gatal jugak nak update belog... maybe dah bosan sangat dok umah...takde bende lain nak buat...selain facebook & blog... heaven? ye la kot..... =p jangan jeles ek....sile teliti gambar di bawah.... cewahh.....



tadi check kat nuffnang... bahagian keywords...ini yang terhasil.... 4 ketol untuk lagenda budak setan.... 2 ketol untuk sinetron....yang gay sauna kl tu....ida tak tau datang dari mane....huhuhuuu~~~ ni la antara kata kunci yang famous orang dok cari dari blog ida....ngeh3..... ha... ade 1 lagi pendedahan.... jup ek....



haha tak de keje sungguh! pegi google image : ida kamal... ini yang terhasil..... 6/8 hasil carian awal sume datang dari blog ni....agagaggaga~~~ actually ida kamal tu name ida kat facebook....ingat kot akan kuar la facebook ida...rupenye die kuar yang blogspot jugak...suke hati kau la encik google oi.....ngeee~~dah la tu... sudah-sudah la merapu... c yu all later.... :D

p/s : kalau tak de keje...tapi je ape-ape kat google... mesti kuar bende merapu :)


12 KATA KAU:

Sharinginfoz said... [Reply]

baguslah banyak gak keywords yang dapat kan

Tudung Mana Anda Suka?

LuVidA^^ said... [Reply]

tak la banyak pon..eehehhee...boleh la dari x de =p

saya_arief said... [Reply]

hooho..
manyak keywords yang masyukk tuuh.
good.

LuVidA^^ said... [Reply]

hiks!! keywords ni kadang-kadang kite x expect pon

intanurulfateha said... [Reply]

nk try gugel name i la
nk tgk ape yg kuar ;D

LuVidA^^ said... [Reply]

intan -- > sile2.... gugel name hairi gak =p

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

gugel name sendiri memang beshh..tapi kadang-kadang leh bikin konpius gak..hehehe

Dee said... [Reply]

akak ko ni asal klik keyword je kosong..org x cari blog akak kot..hahaha..

Mish Oura.. said... [Reply]

wah...
ora nk gk cri lepas ni... hhee...

jom siggh.. dan komen..


Kasih Cikgu
Kasih Cikgu 2

LuVidA^^ said... [Reply]

kak izah --> kompius cmne tuh? hehee...takot kuar org yg nme same ek

LuVidA^^ said... [Reply]

kak dee --> ala, ida pon kadang kadang kuar kosong je kat keywords tuh

LuVidA^^ said... [Reply]

oura --> bereh! nnti kite g tgk :D

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea