Friday, July 16, 2010

berape peratus kamu gila pada dunia blogging?

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:31 AM
salam.

malam ni sunyi sepi.. wall kat facebook pon macam tak rancak je.. sampai kawan ida tanye, nape kat facebook tak meriah? huhu.. ntah la.. maybe sebab mr. MJ tak online.. so.. tak de bnde nak kasi havoc kat facebook tu.. kadang-kadang dah bosan nak lepak facebook.. nasib ade game nak layan.. iaitu mall world.. :))))

ha.. dalam tak de idea nak post entry... tengah dok blogwalking..tibe-tibe jumpe 1 bnde ni.. macam best je.. jawap 14 soalan untuk tengok berape % tahap kegilaan anda kepade dunia blogging... uhuu... nak tahu result ida?

ha.. dah nampak tu kan? 64 % sahaja... tak de la banyak pon.. sebab ida ni bukan blogger tegar... macam si die dan si die.. :P ida ni hanye berblogging bile ade mase terluang je... konon bz la sangat... macam sekarang ni ok la sebab tengah tanam anggur... :P
pada sape yang nak try... bole klik kat SINI... atau klik je pade gambar tu... selamat mencube...


0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea