Thursday, July 29, 2010

funfair bandar pusat jengka

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 10:34 PM
salam.

kali ni ida nak story sikit pasal pergi funfair... sebenarnye malam semalam... ida ade bende penting nak kena beli....tibe-tibe je...urgent gitu..... then, ida suroh la adik ida yang bongsu....si hadi tu bagitau kat abah....dalam hati berdebar-debar jugak la.... takot abah tak nak kuar gi kedai....sebab mase tu dah kul 8 malam..... tengok-tengok, abah melayan... yeyy! boleh beli barang penting =p

actually, memang dah tau lame, kat bandar tu ade funfair.....banyak kali jugak pujuk abah pegi, tapi abah tak layan..... sadis je rase..... maybe pegi funfair tu tak penting sangat.... so abah malas nak layan.... lagipon malam-malam je funfair bukak... malam-malam jugak la abah ida salu demam.... tu yang kempunan tak dapat pegi funfair tu...... tetapi..... malam semalam...kebetulan ade bende penting nak beli, balik dari kedai....terus singgah kat funfair! yahuuu seronok!~ macam kanak-kanak je rase....ngee~~~ :))))))

ida ngan adi naik yang macam eye of malaysia tu je..... sebab yang tu je ade penutup penuh.....yang lain macam tak berani je bagi adi naik....*sebenarnye ida pon kecut perut* hahhaa....so naik yang paling simple je la.....sebelum bende tu berpusing, sempat lagi snap pixca.....

sebelum pade tu.....kitorang masuk umah antu..... 1 token untuk setiap orang... 1 token lak harge rm 2...... murah la jugak... rupenye memang tak seram pon umah antu tu.... hahaha.... tapi adi takot la jugak.... sebab die kan kecik lagi =p ni pixca sebelum keretapi yang bawak masuk ke umah antu tu berjalan.....


yang bawah ni sume pixca lain-lain....sekitar funfair tu lah....boleh tahan la jugak.....ramai gak pengunjung.....siyes kaye la tokey funfair ni.....ida yang datang tak sampai setengah jam pon dah abes rm 10.... ni kan pulak dorang yang lain tu....







0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea