Thursday, July 8, 2010

mari bermain mall world : sesuai untuk gadis sahaja

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 1:47 AM
salam.
thanks buat sume yang singgah kat blog ida ni.. walaupon dah tak selalu update ngan blogwalking.. tapi hidop lagi ni.. ahaks!~ thanks jugak pade yang follow ek.. :) time type entry ni, actually tengah tunggu bola la.. ape lagi.. game antara spain ngan germany.. ida suke due-due.. payah nak pilih mane 1.. spain feveret team.. germany lak team yang memang terer.. so.. layan je la.. hope game jup lagi tak bosan.. :D~ kalau korang bace paper or tengok tv, si sutun yang bernama paul itu, meramal kan spain yang akan menang.. haha.. tak tau la tu...



ouh ye, oleh kerana arini kebosanan sikit.. so ida dah main game yang baru ida jumpe kat facebook.. sape-sape yang suke game ala-ala ladies gurly-gurly gitu.. ley la try main.. search je "mall world" .. pastu, jangan lupe add ida jadi neighbour ok? haha..


p/s : zaman sekarang.. pempuan pon dah suke tengok bola.. jangan kan kate kaum laki je.. huhu~~ sama naik..

0 KATA KAU:

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea