Wednesday, December 30, 2009

banyak nye orang kawen bulan 12 ni

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 5:38 PM 8 KATA KAU
salam semua.
pertame nye nak say thanks kat korang....yang mane maseh setia melawat blog ida ni...
walaupon ida da jarang blogwalking....hanye blog2 bertuah je yang dapat kunjungan dari ida...hehhe...maklumlah...broadben ni tak ok sangat....lembap....
ok...kisah besday da abes....walaupon taun ni tak dapat kek from my dad...sob sob...sebab nye ari besday ida aritu, abah bz ngan kenduri....kt uma ujung sane...abah ida ni presiden taman staff ni...so sangat la bz...huuu~~sampai die lupe besday anak die...
posting yang sebelum nye....sal cinta tu...abaikan je la ye....kadang2 memang ati ni gedix sket...hahha...ida ngan die je yang tau...susah nak explen kt blog ni....mule2 macam nak share, tapi tak tau nak taip cm ne =p

untuk edisi kali ni.....ida nak share sket gamba2 kenduri kawen....yang abah ida dok bz sangat tu...smpai tak de kek macam taun2 lepas...sobbss =p
jum layan gamba kenduri..







Tuesday, December 29, 2009

cinta

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:54 AM 13 KATA KAU

cinta.
susah nak cakap.
emm....
bukan saye tak sayang kamu, tapi....huuu....
we need some space kan?
saye bukan yang terbaik untuk awak.
.......hati....akal....help me.....

Sunday, December 27, 2009

happy birthday

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:27 AM 17 KATA KAU
salam semua.
hepy besday to me!~
yeyy...alhamdulillah...suda 23 tahun ida hidup kat muke bumi ni.
;)
thx untuk sume kwn2 yang wish...mane yang tak wish tu...lupe ke buat2 lupe? hehek..
zmn skrang ni...sume pakat wish kat FB je ek?
kat hp sket je dpt wish...huhu...
tak pe la...jnji ade jugak yang wish ek..
=D
lagi bes kalau dapat adiah...lallalaa....
sonok gayut lame2...actualy ade je la maxis punye call free..
aritu kwn ida tak dpat, maybe sebab die new user kot...
ok la...sampai ketemu lagi.

p/s : skrang update kontot2 je =p


Friday, December 25, 2009

sejenak

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:29 AM 1 KATA KAU
salam sayang...
ida tak de bende nak cerita sbnrnye....
cume tibe2 ida cam terpikir.....cmne ek perasaan kite, bile kehilangan orang yang kite sayang?
i mean...sumone yg rapat ngan kite, pegi untuk selama-lamanye...
mesti sedey sangat kan?
ida tak penah rase itu.
tapi bile bace dalam paper....anak die mati.....suami die mati.....mak die mati.....hurmm...macam mane la nak hadapi tu sume kan?
orang cakap....berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul.
haish.
tapi kite sebagai orang Islam...kan kene redha, mati itu pasti.
cume tak tau bile je kan...
harap mereka yang kehilangan orang tersayang tu...banyak kan bersabar ek...
sedekahkan al-faatihah...
semoga roh nya...dicucuri rahmat. amin.

p/s : ade lagi kanak- kanak yang jadi mangsa rogol and bunuh. hm....

Wednesday, December 23, 2009

tak sabar menanti

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 7:47 PM 10 KATA KAU

salam semua.
skrang ni dalam mood menghitung hari.
26 dec coming soon.
bape ramai yang wish ek?
ade ke yg bagi adiah taun ni?
abah beli kek ke x?
lalalallaa...........can't wait.
=D
tapi..............makin tua..............ouh???

Tuesday, December 22, 2009

majlis akad nikah sepupu

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:37 AM 12 KATA KAU

salam semua.
ida nak update sket pasal majlis akad nikah sepupu ida...abg amer.
sepupu ida ni belah mak......tapi family ida tak dapat turun kelana jaya...sebab abah outstation...
so...ida ngan adik ida yang gal, pae.....kitorang turun dari pahang naik bus....
nikah nye ari jumaat....maal hijrah aritu....
ari kamis ida da sampai uma cik da....
tolong ape yang patot....
actually hantaran da siap....sepupu ida yang bikin....
tinggal sireh junjung je tak buat lagi, mase ida sampai tu.....
haruslah ida yang tolong bikin sireh junjung....
jum layan pix la ek...

buah-buahan...

bunge rampai..

handbag..

mas kawen + cincin..

tadaa...ni la sireh junjung yang makcik ida buat....di bantu oleh ida ngan sepupu ida, kak wani.
orait tak? jadi mak andam bidan terjun. ;)

posing2 dalam masjid...lala....
mak ngah, pae, ida, kak wani

nampak tak? ida ngan pae? =p

ida ngan sepupu...adik pengantin lelaki

abg amer...akad nikah...

kak fazillah...

penerimaan mas kawen =p

so....majlis sanding nye 10 januari ni....
buat kat kajang...
tema baju pink+ijau...
ida da beli kain kat area masjid jamek aritu...tapi belum berjahit...
cadangnye nak buat baju kurung moden...
uwaaa...mintak2 la sempat siap...
ok la...
bye2..

Saturday, December 19, 2009

blog dah bersawang.....

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 7:14 PM 14 KATA KAU
salam rindu semua.
sorry sangat2..
ida lame gile x update blog.
sebab lappy osak agi.
:(
skrang sedang dibaiki.
huh
sangat rindu mau on9.
ni gune lappy kazen jup.
ape2....nnti ida akan buat come back ok.
tunggguuu

=p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea