Wednesday, December 30, 2009

banyak nye orang kawen bulan 12 ni

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 5:38 PM
salam semua.
pertame nye nak say thanks kat korang....yang mane maseh setia melawat blog ida ni...
walaupon ida da jarang blogwalking....hanye blog2 bertuah je yang dapat kunjungan dari ida...hehhe...maklumlah...broadben ni tak ok sangat....lembap....
ok...kisah besday da abes....walaupon taun ni tak dapat kek from my dad...sob sob...sebab nye ari besday ida aritu, abah bz ngan kenduri....kt uma ujung sane...abah ida ni presiden taman staff ni...so sangat la bz...huuu~~sampai die lupe besday anak die...
posting yang sebelum nye....sal cinta tu...abaikan je la ye....kadang2 memang ati ni gedix sket...hahha...ida ngan die je yang tau...susah nak explen kt blog ni....mule2 macam nak share, tapi tak tau nak taip cm ne =p

untuk edisi kali ni.....ida nak share sket gamba2 kenduri kawen....yang abah ida dok bz sangat tu...smpai tak de kek macam taun2 lepas...sobbss =p
jum layan gamba kenduri..







8 KATA KAU:

sI tEDI said... [Reply]

he he he..
suka bab makan jek

shazika said... [Reply]

u plak bila nak kawen?

miss izan said... [Reply]

terasa diriku begitu bertuah ;P

pssstttt-->tak sabar nak tunggu kenduri kak ida ni ;P

LuVidA^^ said... [Reply]

si tedi --> yeye....makan free =D


shazika --> adehhh lambat agi kot... ntah ek =)


izan --> haha tau pon...bertuah ouh kak ida dtg blog izan =p errr knduri kak ida nnti kecil-kecilan je...agagaga

google said... [Reply]

walawey....

cantiknye timbikai tuuu..huhuhuhu

zuwairiaiman said... [Reply]

semoga kekal ke anak cucu bagi yang da kawen

Anonymous said... [Reply]

pfftt...majlis kawen tp gamba sendirik lg byk dr gambar behind ur scene.... :P

Anak Gemilang said... [Reply]

olalalala.. haha.. spew tu kak?? hehe

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea