Thursday, June 24, 2010

akhirnya berkat kesabaran

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 11:49 PM
salam.
tak dapat nak bayang kan ngan kata-kata.. bila dapat pegang tesis hard cover yang dah siap aritu... bertahun work on it... since proposal kan.. akhir nye lepas jugak subjek final year project ni.. dan secara tak langsung tamat lah riwayat kesan degil.. eh... tamatlah pengajian kat uitm di hatiku~ alhamdulillah... mase amik tesis kat cc aritu, rase macam tak nak submit.. haha.. rase macam nak peluk bawak tido 1 malam, then baru submit :P tapi rase je la.. tak buat pon.. ahsskkss!!~~ sume skali kos gard cover ngan print adelah lebey kurang rm 65... fuhh~~ hard cover saje dah rm 24... buat kat sek 2.... tapi mariam cakap, die dapat rm 15 je... kena pandai pilih kedai....hurmm.. xpelah... janji dah setel sume....
:)

kalau nak cite pengalaman ciapkan FYP ni, jangan kate lah.. macam-macam halangan.... macam-macam seksaan.... dari time proposal sampai lah ke demo FYP... sampai lah ke nak menyiapkan report dan sebagainya... huhu~ scary.. kalau tak kuat iman, macam-macam boleh jadi... mau dissmiss jadinye.. nasib last-last dapat jugak spirit... kenangkan mak ayah, takkan nak give up camtu je.... mesti teruskan sampai abes, walaupon dah extend.... thanks untuk supervisor ngan koordinator yang banyak bagi tunjuk ajar dan peluang... :) thanks jugak pade mr. MJ yang banyak tolong dari segi tenaga, mase dan wang.. haha.. :)

akhir kate.... majulah uitm di mate dunia... eh boleh gitu? :) nanti ade mase story lagi ek...

6 KATA KAU:

izansalleh® said... [Reply]

tahniah kak ida ;)

nasib la izan tak kene buat benda2 macam ni...
hehehehee

sI tEDI said... [Reply]

tahniah. siap gak leh update blog selalu pas ni

mariam said... [Reply]

tahniah!

nnt ms konvo lg sedih bile nyanyi lagu2 uitm.... sbb ms tu dah xbelajar kat situ lg. klu ms konvo diploma, kite tgh belajar ijazah, so xrs sedih sgt..

bile konvo nnt, awk mesti touching...

~wujudmu di sini di tanah anak merdeka.... bagai obor ilmu memayungi putra putrinya................................................................... watikah yang kumiliki kan kusemat di hati.. janji ku pada pertiwi untuk menabur bakti... kusempurnakan seikhlas hati membela negara.... doa restu ayah bondaku untukmu semua... UiTM Usaha Taqwa Mulia~

LuVidA^^ said... [Reply]

izan -- > aik...izan x yh wt ek.. so pojek last nti kene buat ape je? ehehe...

LuVidA^^ said... [Reply]

si tedi --> dah kurang mood nak berblog... :)

LuVidA^^ said... [Reply]

mariam -->

awk.. touching ek mase konvo? huhuu.... xtau la kite nnti cmne... kui2.... tp, ari las aritu...sedey gak rse... mase lalu kt melati.. haha..

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea