Friday, June 18, 2010

jika haiwan punya akaun facebook

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 12:28 AM
salam.

ida nak share something yang ida dapat dari kawan ida , marlina amir melalui email. ehehee.. actually baru je lagi kenal ngan marlina ni... die ni awek kepada kawan mr. MJ.. :)
isi dalam email tu, kelakar gile.. status-status facebook yang mungkin di update oleh binatang/haiwan/animal...
jum check it out :


Cicak : Tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih…

Nyamuk :
Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah...

Aedes:
Baru jer selamat bagi injekan maut, yeah!!!

Ayam:
Tidaaaaaaaaaaaak, Besok majikan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mau di sembeliiiiihhh!...

Cicak :
isteriku tersepit pintu

Kucing Betina:
“Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”

Ayam :
Kawan2…kalu esok guwe tak update…bererti guwe udah di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa...

Nyamuk:
Siot, sekali drug addict gua hantam daaaa. Gua positif HIV AIDS... uwaaaaaaa

Cicak :
Mau ke ke bilik air anak tuan rumah jap … baru beli videocam baru …

Kucing:
Baru je add awek sebelah umah... keturunan PARSI beb!!!

Tikus:
Operasi malam ni... selongkar kitchen kabinet... sape nak ikot?

katak :
malam ni nk wat konsert la..da lama x ujan ni..hangat oii..

ular :
rasa mcm nk makan lauk telo la malam ni..mana nk cari ek..

Anjing:
Aku tension bila ada mat rempit berkumpul tepi rumah aku tiap malam. Nak tido pun x senang hanjeng punya org.

Kuda:
Patah kaki; Rider aku bangang salah timing bila nak lompat pagar, sekarang rehat kat kandang.

Kura-kura:
Aku sakit hati bila bini aku berjalan. Lembab mcm siput babi

Siput babi:
Aku sakit hati bila bini aku bergerak. Lembab mcm kura2

Gagak:
Tadi jumpa ayam KFC. Jangan jeles

Burung Kakak Tua:
Penat betul nk ubah stigma masyarakat. Walaupun aku Burung Kakak Tua, tapi aku burung Jantan!!!

Babi hutan:
susah betul nak cari makanan halal sekarang ni.

Kera:
semalam GF aku bagi bunga. Sedap jugak kunyah

Tikus:
Aku makan mee goreng mamak kat Al Naz maju@precint 9. Meh la join sekali.

Lalat:
Asyik hurung bangkai je. Alhamdulillah hari ni jumpa nasi bungkus.

Sotong;
Aku bengang bila tapak sulaiman ejek aku si lembut

kucing :
update petang karang tepat jam 5.00pm slow ngendap ala2 pink panther nyurik ikan bawal kepunyaan kaklelamajnun...

lipas :
merasmikan pengunaan kepak baru sekali bila dikembangkn...gerun tengok mmber aku kene tarik dgn jeli2 panjang kepunyaan cik cicak..eee seram nyeee....

itik serati :
hahahhaa lawak2 ayam serama tu ade hati jalan tersengguk2....nk tiru aku le tu.. lol....

Ikan laga:
Boring sey, duduk sorang2 dalam tanki ni.

Ikan parang;
Kurang asam punya manusia, letak gambar aku kat depan bekas keropok

Ikan Jerung:
Kenapa x de sorang pun nak add/approve aku. :-(

Ikan Sepat:
Terkenang jiran sebelah yang dah dijadikan ikan pekasam. Al Fatihah

Ikan Bilis:
Wah ramainya kawan kita. Tahniah remy, ko kawan aku yang ke 5000.

Ikan Arowana:
Cantik tak sisik I? Cantik kan ?

Ikan Mas Koki
: macam mana nak kurus nie?


credit to : ina & this pixca

7 KATA KAU:

bellar0ssa said... [Reply]

hahahha lawak2.

dianna said... [Reply]

hehhe kelakaar sgt2. xdpt bayangkan. pastu kite add dieorg pulak, nnt tahu lah ape aktiviti dieorang.

Mawar_berduri said... [Reply]

hihihihi.....klakar .....btol gak kan ?

akak manis said... [Reply]

petang nanti aku nak buat fb utk anak kucing aku lah.
die musti sooka!

Jo Qusary said... [Reply]

hahaha... lawak2 sempoi!

paling suka part ikan parang tuh :P

atEe said... [Reply]

hahahhaha..lawak gler..
drug addict gua hantam daaaa. Gua positiv HIV AIDS...

mwahahahahaha

LuVidA^^ said... [Reply]

bellarossa --> lawak kn? hihikk


dianna --> agak2 nk add haiwan mne? :P


mawar --> huhu.. betol3...


jo --> suke makan kopok ikan parang ek :P


akak manis --> sile2.. :P


atee --> haha nyamuk

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea