Sunday, June 6, 2010

hadiah kenangan

DITAIP INDAH2 OLEH LuVidA^^ KETIKA JAM 9:27 PM
salam.
ouh ida datang singgah blog jup...nak sapu sawang ngan anai-anai... :P
actually bz sket la...ade hal nak kene setel...so tak boleh nak blogging buat mase ni....
dah la ida punye cable USB enpon tertinggal kat umah, sebab tu banyak citer tak bole nak story sebab takde gamba...
aritu ida sempat balik umah, so...ade la transfer beberapa gamba...
sebenarnye nak update seket pasal bende ni....
dah lame da pon...
hari tu ade join kontes kat blog kak izah ni....hadiah nye dah lame sampai kat umah, cume ida tak update je....
thanks akak for the present....next time ade kontes nak join lagi la kalau ade kelapangan.. :)
ni la pix hadiah yang ida dapat... check it out.... sukeee sangat :D~

lihat bibir ku... eh bukan bukan... ni ha "u r my pembebel tegar" .... ida menang kontes pengomen terbanyak kat blog kak izah :)

ngeee.....ade name my blog....ngan from "hikayat nahdatulizah" :)

tadaaa~~ cantek kan?? patot la...aritu kak izah mintak alamat skali ngan gambo... huhuu~~

ngee~~ taruk atas meje... :D

sory ek akak..sebab lambat gile-gile update sal ni... a millions thx..ade gak kenangan ngan akak :) kalau ida bersara dari blogging nanti, at least ade gak memory kn? :P ha, korang jangan lupe terjah blog kak izah ok? :)

p/s : mase ida bukak hadiah ni, tok ida ade kat umah....die tengok...die cakap, "lain la muke ida ngan gamba ni" ekekeke.....ye ke korang?? lain ek?? alahai... macam-macam :)



1 KATA KAU:

NahDaTuLIzaH said... [Reply]

tenkiu so much ida...
u r really my pembebel tegar kan?
Something to appreciate your effort..
(aish..ter'speaking' london lak...huhuhuhu)

Post a Comment

terima kasih atas komen-komen yang diberikan.
=D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

♥♥ Luvida ♥♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea